#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EFe9emmWoAUgQYn

Günde sadece 4 saat uyku
4 bir yani hain dolu
yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden
hakkini ödeyemeyiz reis
yoruldun biliyoruz ama
bu dava sensiz olmaz reis
Abi yalniz maske cok kötü ya daha şekil bi sey bekliyodum 😃 inchAllah maca daha iyi bi şeyle çıkar zinedinehanda

Dalga mi geciyorsun agabey bizle?Bu is ciddi bir is.
Yok lan ne dalga geçecem, survivor ciddiyeti içerisindeyim. :D Gerçekten bugünde kötü hisler içerisindeyim, sanki hafta sonu + PSG maçından sonra olumsuz anlamda çok kötü şeyler konuşacağız hissine kapıldım.

Terimin boş bir takıntısı daha. Normal bakın tekrar yazıyorum normal bir hocamız olsa kadroda olma ihtimali bile yoktu. Yok kilitmiş çilingirmiş yokluğu möhimmiş... Hep traş hep mazeret. Yarın oynayıp 3 gol 2 asistte yapsa dediklerimin arkasındayım sağlam 13 yabancımız varken sakata bel bağlamak aciziyettir. Ötesi yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bütün kaynaklarda yarın 11 oynayacağı söyleniyor. Sağlam haliyle bile çoğu zaman vasati aşamadı. Parçalı kırık cenesiyle ve koruyucu maske ile nasıl oynayacak akıl sır erdiremiyorum. Bu herif o çene ile nasil ikili mücadeleye girecek, nasıl kafa topuna çıkacak? Hadi onu geçtim, o maskenin futbolcunun görüş alanını engellememe ve futbolcuyu rahatsız etmeme ihtimali de yok.

Bekleyip göreceğiz de, inşallah hocanın Belhanda sevdası bizi yakmaz.

Bütün kaynaklarda yarın 11 oynayacağı söyleniyor. Sağlam haliyle bile çoğu zaman vasati aşamadı. Parçalı kırık cenesiyle ve koruyucu maske ile nasıl oynayacak akıl sır erdiremiyorum. Bu herif o çene ile nasil ikili mücadeleye girecek, nasıl kafa topuna çıkacak? Hadi onu geçtim, o maskenin futbolcunun görüş alanını engellememe ve futbolcuyu rahatsız etmeme ihtimali de yok.

Bekleyip göreceğiz de, inşallah hocanın Belhanda sevdası bizi yakmaz.
O maskenın altında sadece bi yüz degil düşünceler var belhanda haterları bu düşünceleri asla engelleyemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt