#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ya gücü yetmiyordu. Bunu ham diye yer akıl olarak

sent via GSC

Emre sandığınız kadar sakin ve kontrol gucu yuksek bir adam değil.En son milli takımın andorra maçında yine en panik olan tip buydu.Melo kedi fare gibi oynadı bu herifle.

O maskeyle performans verebileceğini sanmıyorum,çok zor.yedek olarak bekletilirse kanımca daha doğru olur.

Fatih Terim-Belhanda

23jjd0.jpg

IMG_20190925_154015.jpeg

IMG_20190925_160259.jpg

İyi ki girmemişsin iddaya kardeş..
İddiam hala da geçerli, sözüm söz; buyur!...Muhatabım yan çizmişti, sen misin hatırlamıyorum. Şu an için haksız çıkmış değilim; ligin ikinci yarısında ilk 11 çıkacağı maç sayısı idi mevzu, zamanı gelince hatırlatırsın...

Banega' yı ısrarla isteyen de Terim idi bildiğim kadarıyla; ofansif katkı anlamında skora direkt etki edecek bir oyuncu profili olarak herhalde...''Madem Banega' yı alamadık, sonuna kadar Belhanda!'' diyorsa eğer, buradaki çoğunluk gibi ''Hoca en iyisini bilir'' diye biat edeceklerden değilim. Bu, Adnan Polat' ın ''Alou Diarra için kulübü 7 milyon istedi, alamazdık'' diyip de İnamoto' yu getirmesi gibi bir şey mesela; Gerets garibim de 1 milyonluk Vogel' i istediğiyle kalmıştı!...

Seri ve Lemina' nın birlikte transfer edilmiş olmasını doğru bir planlama olarak görmüyorum zaten; ikisi de ofansif orta saha oyuncusu değil; biri 8, diğeri 6-8; Nzonzi has 6 zaten. Böyle sakat planlama yapılınca Belhandamız ''Abdurrahman Çelebi'' lik taslamaya devam edebiliyor haliyle...

Hocanın bu formsuz ve dağınık halini hesaba katarsak, riskli bir iddia olmuş doğrusu; umarım bir kez daha toparlayabilir. Önemli olan o...

Bugünde kötü bir his var, karmaşık duygular içindeyim maçla ilgili.
Al benden de o kadar...FB kadro kalitesi nispetinde bir şeyler yapmaya gayret ediyor. Bizim takım iyi durumda olsa ezer geçer ama o güveni vermekten çok uzak maalesef...

Umalım ki bu maçla birlikte sevenlerine güven, hasımlarına korku veren bir Galatasaray Futbol Takımı izlemeye başlarız...

İddiam hala da geçerli, sözüm söz; buyur!...Muhatabım yan çizmişti, sen misin hatırlamıyorum. Şu an için haksız çıkmış değilim; ligin ikinci yarısında ilk 11 çıkacağı maç sayısı idi mevzu, zamanı gelince hatırlatırsın...

Banega' yı ısrarla isteyen de Terim idi bildiğim kadarıyla; ofansif katkı anlamında skora direkt etki edecek bir oyuncu profili olarak herhalde...''Madem Banega' yı alamadık, sonuna kadar Belhanda!'' diyorsa eğer, buradaki çoğunluk gibi ''Hoca en iyisini bilir'' diye biat edeceklerden değilim. Bu, Adnan Polat' ın ''Alou Diarra için kulübü 7 milyon istedi, alamazdık'' diyip de İnamoto' yu getirmesi gibi bir şey mesela; Gerets garibim de 1 milyonluk Vogel' i istediğiyle kalmıştı!...

Seri ve Lemina' nın birlikte transfer edilmiş olmasını doğru bir planlama olarak görmüyorum zaten; ikisi de ofansif orta saha oyuncusu değil; biri 8, diğeri 6-8; Nzonzi has 6 zaten. Böyle sakat planlama yapılınca Belhandamız ''Abdurrahman Çelebi'' lik taslamaya devam edebiliyor haliyle...

Hocanın bu formsuz ve dağınık halini hesaba katarsak, riskli bir iddia olmuş doğrusu; umarım bir kez daha toparlayabilir. Önemli olan o...
Ne yan çizecem düdük. Yok ikinci yarı sayılır, yok Belhanda satılırsa ben kazanırım, yok Avrupa maçları sayılmaz, çocuk çocuk şartlarınla uğraşamam. Ben tüm maçlarda Belhanda Lemina-Seri’ye göre 1. Tercih olur dedim. Uzatmanın anlamı yok, Belhanda Hoca’nın prensi, kendi de söyledi “kilit oyuncumuz, onun tipinde oyuncumuz yok” bunlar Hoca’nın lafları.

İkinci bölüme gelirsek ben Belhanda çok kaliteli, müthiş diye kesilmez demedim zaten. Hoca Belhanda’yı tutuyor ve oyun planında önemli bir yeri var. Bu sebeple Lemina-Seri yerine Belhanda ilk tercih olur her zaman dedim. Açık bir şekilde de bu durum tezahür ediyor. Adamın çenesi kırıldı oynatmak için herşeyi yapıyoruz.

Faslinin icinde seytanlik yok malesef, melo kadar olsa cok daha fena kudurturdu abiimm😍 fasli hemen isi bitirip yere çarpma düşüncesinde 💪
türk insanı agresifliğinin reklamını yapıp bunla övünsede fas halkı agresiflikte belki dünyada açık ara birinci sıradadır. faslılar agresif ve sinirli olur. türklerin agresifliği onları sadece gıdıklar

Ne yan çizecem düdük. Yok ikinci yarı sayılır, yok Belhanda satılırsa ben kazanırım, yok Avrupa maçları sayılmaz, çocuk çocuk şartlarınla uğraşamam. Ben tüm maçlarda Belhanda Lemina-Seri’ye göre 1. Tercih olur dedim. Uzatmanın anlamı yok, Belhanda Hoca’nın prensi, kendi de söyledi “kilit oyuncumuz, onun tipinde oyuncumuz yok” bunlar Hoca’nın lafları.

İkinci bölüme gelirsek ben Belhanda çok kaliteli, müthiş diye kesilmez demedim zaten. Hoca Belhanda’yı tutuyor ve oyun planında önemli bir yeri var. Bu sebeple Lemina-Seri yerine Belhanda ilk tercih olur her zaman dedim. Açık bir şekilde de bu durum tezahür ediyor. Adamın çenesi kırıldı oynatmak için herşeyi yapıyoruz.
Kaliteni göstermişsin. 16 yaşında filansan mazur görürüm, büyüklük bende kalsın, daha büyüksen yazık sana...

Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun zamandır resmi maç oynamayan Lemina' nın ayağının tozuyla harikalar yaratmayacağı belli olduğu için 2. yarı şartını koydum ortaya, lig maçlarının sayısı belli olduğu için de onları baz aldım. İşine gelirse kabul ederdin, etmedin madem, ne diye uzatıyorsun?..

Neyse dalgana bak, bir daha da bulaşma. Engelledim seni, 10 yılda ilk sen oldun galiba. Bundan gurur payesi de çıkarabilirsin istersen...

Maçı en çok isteyen kuşkusuz Belhanda. Elinden geleni yapacağından eminim. Umarım kazanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt