#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifi değil maç kadrosuna almak floryanın kapısından içeri bile almamak lazım.Yaklaşık 30 yıldır futbol izliyorum bunun kadar beceriksiz, kazma vurdumduymaz takımı adına sıfır katkı ile oynayan bi 10 numara görmedim.Dahada ağır şeyler söylerim aslındada kendimi çok zor tutuyorum.

Yapılacak iş çok basit.
Oyuncu yuhlamaya normalde çok kızıyorum.
Ama bu klüpde normal işler olmadığı için bu adamalar kesinlikle yuhlanmalıdır.
Göz göre göre bu kadar basit hatalar yapılıyorsa bunun başka bir çözüm yolu yok.

Dünyanın hiçbir takımında yetersizliği bu kadar bariz olan bir adamı takımda oynatmazlar.
Bu rezillikdir kepazelikdir.

Manevi oğul Selçuk ve belhanda ...üvey evlat feguli .mustakbel oğul da Babel ...takımda adalet yok herkes kötü de oynasa haftaya ben garanti oynarim diyor .Düşünün takımın sağ beki sol beki on numarasi donk Selçuk seneye gideceğini biliyor kiralık oyuncular da zaten gidecek feguli de fatih hoca çıkarıyor defans oyuncuları senin oyuncun ama zam istiyorlar hoca zaten kaos futbolu istiyor risk almıyor saha kenarında yok bu takım nasıl takım olacak da yenecek ????

Bende bunun gibi ne kadar rezil oynarsam Oynayım sonraki maçta yine 11 baslıcamı bilsem böle gamsız oynarım olurda sivas maçına yine 11 baslarsa maçın başından itibaren ıslıklanmalı

Bunun gibi bir adamı oynatmak anca futbol katili bir hocanın yapacağı iş. Belhandanın zararı sırf kendine değil, zaten takımında bu kadar top kaybı yapan bir adam varsa diğer oyuncular da bozuyor maç içinde. 3 pas yapıyorsun sonra top buna geliyor hop 50 metre geri koş tekrar. Brugge maçında neden sezonun en iyi futbolunu oynadık, vallahi bu sığır olsa en az yedirdiği kontralarla 2-0 a getirirdi maçı tek başına. Bu adam olmasa hiç yoktan pas yaparız, ayağı iyi bizim adamların stoperler dahil. Takımda ayağı en bozuk adam takımın 10 numarası olaya gel:d

Belhanda'ya laf atan Terimciler...

Ironiye bakarmısınız arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt