#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takımda çok 10 numara izledim. En kötüsünün bile bir meziyeti vardı.

Hagi: Maç alırdı.
Lincoln: Şutu ve oyun zekası vardı.
Elano: Şutu vardı
Misimovic:Oyun zekası çok üst düzeydi.
İliç:Golcüydü
Felipe: 3 metrede 3 adam eksiltirdi.

Sen çöpsün çöp. Defol git bu takımdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EGL9RVmWoAEUnfk

rezilsin rezil. aslinda bir oyuncunun isliklanmasina karsiyim ama bu cöp artik isliklanmali.

Bu adama 2 yıldır 10 numara pozisyonunun emanet edilmesi teknik direktörlüğe hakarettir. Yıllarca Galatasaray'a sağbek almayıp Sabri'ye mahkum edilirken milletin Sabri'ye küfür etmesi gibi 2010'ların günah keçisi de Belhanda oldu.

.
Bu adama 2 yıldır 10 numara pozisyonunun emanet edilmesi teknik direktörlüğe hakarettir. Yıllarca Galatasaray'a sağbek almayıp Sabri'ye mahkum edilirken milletin Sabri'ye küfür etmesi gibi 2010'ların günah keçisi de Belhanda oldu.
Takimda iyi olan az oyuncu var cogu kotu ama bu adam kotu degil. Kotu dersem diger oyunculara haksizlik ederim. Bizden alip karsi takima koysan bukadar katki vermez rakibe. Takimin encok top kaybeden oyuncusu bu arkadas. Oyle matah bir yetenegi yok. Mental acidanda bitik bir herif. Adam oyle yerde top kaptiriyor ki inanilmaz kontra yiyoruz.

Ben Omer Bayrama baya sovmusumdur sol bekken ama adam orta saha oynarken verim verebildi. Kapasitesi sinirinca birsey yaptigini goruyorsun. Bu herif gamsizin teki. Sahadaki ruh haline bakin anlarsiniz.

Dinamo kiev bunu neden yedege cekmis cok iyi anliyorum. Dursun iblisi anlyamamis 8 milyon euro verirken.

.
Takimda iyi olan az oyuncu var cogu kotu ama bu adam kotu degil. Kotu dersem diger oyunculara haksizlik ederim. Bizden alip karsi takima koysan bukadar katki vermez rakibe. Takimin encok top kaybeden oyuncusu bu arkadas. Oyle matah bir yetenegi yok. Mental acidanda bitik bir herif. Adam oyle yerde top kaptiriyor ki inanilmaz kontra yiyoruz.

Ben Omer Bayrama baya sovmusumdur sol bekken ama adam orta saha oynarken verim verebildi. Kapasitesi sinirinca birsey yaptigini goruyorsun. Bu herif gamsizin teki. Sahadaki ruh haline bakin anlarsiniz.

Dinamo kiev bunu neden yedege cekmis cok iyi anliyorum. Dursun iblisi anlyamamis 8 milyon euro verirken.

Evet ben de Fenerli Jailson'un stoperde oynadığı gibi artık takımı bariz sabote ettiğini düşünüyorum. Adamın 10 numarada zorlanmaktan sıkıldığı, yapamayacağı işler için ısrar edilmesinden usandığı o kadar belli ki. E peki bu adam neden hala 10 numarada oynuyor, asıl soru bu. Adam katkı veremediği pozisyonda kırık çeneyle gözünü bile açamazken maskeler içinde Fener'e karşı oynatılmaya zorlandı. Ben artık bunu hakikaten anlamıyorum. Burada Belhanda'nın yetersizliği mi daha göze batar, yoksa Fatih Terim'in hala Belhanda'yı 10 yapmak için gösterdiği basiretsizliği mi?

Evet ben de Fenerli Jailson'un stoperde oynadığı gibi artık takımı bariz sabote ettiğini düşünüyorum. Adamın 10 numarada zorlanmaktan sıkıldığı, yapamayacağı işler için ısrar edilmesinden usandığı o kadar belli ki. E peki bu adam neden hala 10 numarada oynuyor, asıl soru bu. Adam katkı veremediği pozisyonda kırık çeneyle gözünü bile açamazken maskeler içinde Fener'e karşı oynatılmaya zorlandı. Ben artık bunu hakikaten anlamıyorum. Burada Belhanda'nın yetersizliği mi daha göze batar, yoksa Fatih Terim'in hala Belhanda'yı 10 yapmak için gösterdiği basiretsizliği mi?
Zaten daha cok Fatih Terim hatali. Bende 8 de oynasin daha iyi demistim zamaminda ama bukadar pas hatasi yapan adam bu takimda yer bulmamali. Takim geri kosmaktan ileri gidemiyor. 3 macta 49 pas hatasi yapmis. Bunu basarmis herif.

Takimin ana sorunu bu. Santraforu besleyemiyor kanatlara iyi pas atamiyor. Kafasina gore bazen bir seyler yapiyorlar. Bu gidip yerine iyi bir adam gelince bayram ilan edecek. Gsde gordugum en kotu ortasahalardan biri

Bence sakatlık baya etkiledi gibi bunu,maç içerisinde sürekli ağzını açıp çenesini hareket ettirmeye çalışıyordu manyak herif :D

Kafa topuna da çıkmıyor zaten,bu kadar etkileniyorsa ısrarla oynamak istemesinin sebebi ne acaba

Ben hayatımda bunun kadar kötü 10 numara görmedim çenesi sakatlanmadan öncede böyleydi şimdide böyle GALATASARAY topçusu o la maz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu gören de sakat değilken her maç destan yazdığını falan sanacak. Çenesi kırık değilken neyse şimdi de aynı.Takım iyiyse göze batmaz, takım kötüyse rezilleri oynar. Klasik Belhanda. Geldiğinden beri etkisiz eleman. Lemina’nın 10 dakikada attığı şutları bu herif 10 maçta atıyor.

Belhanda ve Feghouli'nin şuan aldığı tüm eleştirilerin sorumlusu teknik heyettir. Birinin tatilini kısa tutmasına müsade edildi zihinsel ve fiziken yorgunluk yaşıyor, diğerinin de travmatik bir sakatlık sonrası sakat sakat oynatılıp taraftarın önüne atılmasına vesile oldular. Zırt pırt yere maske atıp sonra geri takan adamın oynatılmaması gerektiğini öngörebilmeleri lazımdı. Çok kötü idare ediliyor takım.

Belhanda ve Feghouli'nin şuan aldığı tüm eleştirilerin sorumlusu teknik heyettir. Birinin tatilini kısa tutmasına müsade edildi zihinsel ve fiziken yorgunluk yaşıyor, diğerinin de travmatik bir sakatlık sonrası sakat sakat oynatılıp taraftarın önüne atılmasına vesile oldular. Zırt pırt yere maske atıp sonra geri takan adamın oynatılmaması gerektiğini öngörebilmeleri lazımdı. Çok kötü idare ediliyor takım.
Belhanda her zaman böyleydi.Maske takmadan önce pas hataları yine üst düzeydi.Takım bir şekilde kazanıp sonuç alıp şampiyon olduğu için insanlar susuyordu.Artık o kadar çok birikti ve sonuç gelmeyince insanların tepkisi artmaya başladı.

Son düzenleme:
Bununla Terim arasında olan aşka taraftar neşteri vuracak.Böyle aşkıda böyle ızdırabıda silkelerim.Yeter artık taraftara inat hâlâ bunu oynatıyor.Taraftar bu işe yaramazın ağzına sıvayacak hiç merak etmesin.Lamı cimi yok defolup gidecek.Değil Terim kralı gelse,bu işe engel olamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt