#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezonun ikinci yarısı skora katkısı vardı 5 golü vardı hatırlıyorum belki daha fazla. Ama bu sezona iyi başlamadı fiziksel olarak fit değil bu gözüküyor. Burda işin garip tarafı değişimden öcü gibi korkan teknik heyet geliyor. Formsuz ve sakat adamı 1 kez bile yedek soyundurmadı. Karar aldım bireysel olarak futbolcularımızı eleştirmeyeceğim. Çünkü başımızda adalet, analiz vs yapmayan işi gücü rakibin başkanına ve kendi başkanına ayar çekmeye çalışan teknik adam var. Belhanda bizdeki en yararlı performansını geçen sezonun 2.yarısında verdi artık faydalanma değil satmak için çabalamalıyız.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

seneye kus katliyami istiyorsak, seride oldugu gibi 1-2 milyon euro kulübüne verip, ANDERSON TALISCAYI getirelim!!!!!

FB_IMG_1570436885931.webp
yorum yazmaya bile gerek yok artik bu adama..10 numara caps yapmislar.

Topçu mopçu değil. Bundan medet uman da hoca moca değildir derim de şimdilik demek istemiyorum. Bir sonraki maçımızı bekliyorum.

Bence sakatlık baya etkiledi gibi bunu,maç içerisinde sürekli ağzını açıp çenesini hareket ettirmeye çalışıyordu manyak herif :D

Kafa topuna da çıkmıyor zaten,bu kadar etkileniyorsa ısrarla oynamak istemesinin sebebi ne acaba
Manyak olması.

sent via GSC

Terimin evladı ünvanına sahip oldu, saha içinde yürüyerek oynuyor haftalardır ama nedense her maç ilk 11 yazıklar olsun
sezon başında söyledim bu takımın en büyük sorunu belhanda , belhanda ile ortasahada güçlü bir oyun oynamanız mümkün değil.

Kendisini severdim ama gençler maçından sonra artık devre arası gitsin diyorum.Zarar vermeye başladı

K'handa biraz dinlenmeli 2-3 maç kadar, çene ve bel sakatlığı sağlam etkiledi gerçi Lemina falan 1 var 1 yok yani forma ona her şekil gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt