Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Kendine bile küsme potansiyeli var bundakime küsmüş yine yav hakem penaltı vermedi diye mi küstü naptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine bile küsme potansiyeli var bundakime küsmüş yine yav hakem penaltı vermedi diye mi küstü naptı
hadi inş
hoca kadro dısı falan bırakmaz bunu. oynatmaya devam eder
zaten kadro dısı kalmasıda oynaması kadar sacma olur
iyice kafayı yemiş uğur ya üzüldüm gerçekten
gelecek vadeden bir gazeteci idi
iyice kafayı yemiş uğur ya üzüldüm gerçekten
gelecek vadeden bir gazeteci idi
O Ugura gicik oldum Nzonziye laf edip bu firavunu ovuyor. Neymis Nzonzi yavasmis. bu apachinin beyni yavas.Uğur yine mal mal konuşmuş.
Bu arada bence kadro dışı bırakmak saçma. Yedek kulübesine koy işte yeter bile.
sent via GSC
Kafayi yemiş ya Belhanda ile.O Ugura gicik oldum Nzonziye laf edip bu firavunu ovuyor. Neymis Nzonzi yavasmis. bu apachinin beyni yavas.
O degilde Seriyi izliyorum birde bunu. Seri topcuysa bu ne
Hicbirzaman iyi bir pasor olmadi bu. Gecen lig macini izledim 2 metre yaninda feghouli var bombos. Ulan adam kisa top atti kaptirdi. rakip kontraya cikti. Sinirim tepeme cikti. Hani one oynar rakip araya girer bir bakima anlarim. Bu adami anlayamam. hele son macta emre morun pasinda tekte vursa gol olacak topu ezdi hiyarKafayi yemiş ya Belhanda ile.
Ilk geldiğinde de Belhanda pas konusunda dünya çapında bir futbolcu diyordu, adam daha 5m yanındaki arkadaşına pas atamıyor yav
sent via GSC
Bunun sevicileri bir de adamı topu hep ileri oynarken ofansı düşünürken kaybediyor diye savunuyorlar hahaha komedi resmen.Hicbirzaman iyi bir pasor olmadi bu. Gecen lig macini izledim 2 metre yaninda feghouli var bombos. Ulan adam kisa top atti kaptirdi. rakip kontraya cikti. Sinirim tepeme cikti. Hani one oynar rakip araya girer bir bakima anlarim. Bu adami anlayamam. hele son macta emre morun pasinda tekte vursa gol olacak topu ezdi hiyar