Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takima sövün ne oldu da yine buna sovuyosunuz samar oglani 3 senedir
Karşıt düşüncede olan kimseye sövmedim şu zamana kadar. Hazmedemiyorsan beni engelleyebilirsin. İstersen küfret bütün hukuki yollara giderim, üstte bi arkadasa yapacagim gibi
Farazi söylem bu. Gerceklesen bi durum var ortada ben onu yazdim. ben de messi bizde olsa 2 gol atardi diyorum o zamanOyun çıkmasa 2 yerdik bende bunu idda ediyorum hadi bakalım.
olmuyorNeyin tahrigi? Dogrulari görünce tahrik mi oluyosunuz? her dakika adama kufrederken tahrik olmuyo mu?
Farazi söylem bu. Gerceklesen bi durum var ortada ben onu yazdim. ben de messi bizde olsa 2 gol atardi diyorum o zaman
3 senedir her seyi bu adama baglayan sizlere ne demeli peki hocam? Tac gec kullanilsa bile adama soveceksiniz nerdeyse!olmuyor
gol yememizi Belhanda'ya bağlayacak kadar gerizekalıyım diyorsan tahrik olmayabilir tabi
Git kardeşim yol oradaKarşıt düşüncede olan kimseye sövmedim şu zamana kadar. Hazmedemiyorsan beni engelleyebilirsin. İstersen küfret bütün hukuki yollara giderim, üstte bi arkadasa yapacagim gibi