#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömür törpüsü 3.3m euro civarı para alıyor beyfendi futbol ile alakası yok.En başta bunu alan dursuna ve tudora da hala da sövüyorum.Fatih terimde hala da ısrarla oynatıyor.Yazıklar olsun.

Ben peşini bıraktım. Terim bu takıma düzgün futbol oynatana kadar bireysel olarak futbolcu eleştirmeyeceğim artık. Yine işleyen kör topal bir takım olur bu bireysel beceriksizlikleriyle can sıkar ve hala oynatılırsa tekrar dadanacağım ama şu an sorun futbolcular değil.

Kötü oynamadı nasıl izliyorsunuz maçı anlamadım ama katılıyorum artık gitmeli zira buradan sonra dikiş tutmaz... Her sene en az 1-2 futbocuyu taraftar bitiriyor sonrasında göndermekten başka bir şey kalmıyor...

Atarlı ergen gönlün yetiyorsa haftaya da sahaya çık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu adama kötü oynamadı demek neyse kalp kırmayım.hiç bir şey yapmadı, mücadele bile etmedi, hiç sorumluluk almadı, attığı her riskli pas rakibe gitti, bir tane olumlu hareketi yoktu
Evet kötü oynamadı bok gibi oynadı.
Hocası övüyor, taraftarı övüyor..ulan adam sahada yürüyor, oyundan çıkarken ağzımıza sıçıyor, kötü oynamadı deniyor. Daha ne yapsın domaltıp becermediği kaldı koca kulübü daha ne yapsa eleştireceksiniz bu cibiliyetsizi?

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam 500bin tl alsa ne veriyoruzda ne bekliyoruz derdik ama aldi para korkunc sekilde olunca, birde gamsiz gamsiz ruh gibi mac icinde gezip durup her gelen topu da ezince ödül olarak da birde mac sonu hocadan elestiri almasa biz heralde farkli bir dünyada yasiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt