#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten cok guzel gosterdi kendini valla o olmasa napariz bize 5 gomlek fazla .........
....................................

Olacaklar: terım bunu oynatmayacak güya taraftarı dınledım kızaga cektım. Olası maglubıyette belhanda oynamadı bak ne oldu dıyecek

Belhanda oynamaz macı kazanırsak elestırılerı belhandaya yıkmıs gıbı belhanda kullanıp atılmıs olucak bıdaha forma yuzu goremeyecek

Olacaklar: terım bunu oynatmayacak güya taraftarı dınledım kızaga cektım. Olası maglubıyette belhanda oynamadı bak ne oldu dıyecek

Belhanda oynamaz macı kazanırsak elestırılerı belhandaya yıkmıs gıbı belhanda kullanıp atılmıs olucak bıdaha forma yuzu goremeyecek
Belhanda 2.yari oyuna girer maci aldirir iki taraf da işine bakar

Galatasaray kariyeri bitmiştir.
Taraftarın istemediği adamın geleceği yoktur kulübede.

Aklı varsa kendini sakatlar sezonu kapatır.
Olurda benim adım Terim ben Belhandayı oynatırım derse başımızda ki adam, maçta olacak tepkileri düşünemiyorum.
Uzun zamandır hiçbir oyuncuya bu kadar bilenmemiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melo başkan geliyor hazır bununla 1 saat aynı odaya kapatın çıktığında koşarak arabistana gider.

Bu herifle aynı takımda oynamak resmen işkence gibi geliyordur takımda en azından birkaç kişiye.
Bence tam tersi, bosa kacip top beklerken ona atilmiyor, topu aldiginda kimse pasa gelmiyor el kol yapiyo her mac zaten. Bizden gittiginde cok daha iyi oynar çünkü dünya üzerinde bizden daha sistemsiz plansiz isleyen takim yoktur

Bence tam tersi, bosa kacip top beklerken ona atilmiyor, topu aldiginda kimse pasa gelmiyor el kol yapiyo her mac zaten. Bizden gittiginde cok daha iyi oynar çünkü dünya üzerinde bizden daha sistemsiz plansiz isleyen takim yoktur
ellerini açıp ısrarla istediği 10 toptan 8 ini ayağının altından kaçırıp kontra atak yedirdi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk geldiğinden bu seneye kadar savundum bu adamı ama gerçekten yanıldığımı fark ettim .

buna ağır gıcığım var. geçen seneki başak maçından sonra ısınmaya başlamıştım tam geri buz gibi etti kendisinden

Montpeiller zmaanlarına bakıyorum adam şut çekmeyi falan biliyormuş şimdi topu kaldıramıyor selçuk gibi ilginç bi vaka gerçekten. Ayrıca o zamanki halinin ğstüne 1 gram koyamayıp geri gitmesi de profesyonel bir düşünce yapısına sahip olamdığının göstergesi

Bu adam kadar ilk top kontrolü zayıf ve pas siddetini ayarlayamayan bir 10 numara yoktur herhalde...

Montpeiller zmaanlarına bakıyorum adam şut çekmeyi falan biliyormuş şimdi topu kaldıramıyor selçuk gibi ilginç bi vaka gerçekten. Ayrıca o zamanki halinin ğstüne 1 gram koyamayıp geri gitmesi de profesyonel bir düşünce yapısına sahip olamdığının göstergesi
Niye renktas herkes ileri gidemiyor ki, yetenekleri bu kadar istedigi kadar profesyonel olsun. Profesyonellikten kasit ne bilmiyorum ama adam kendine bakiyo yalan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt