#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım çiftlik olmuş bildiğin, kimse kimseyi sevmiyor takımdaşlık bilinci olmadığı sahada çok belli oluyor.

Aynen öyle, millet bir oyuncuyu eleştirirken yada överken bunu çok atlıyor. Bir insanın bunu anlaması için ya futbol oynaması yada hayatında takım sporu yapmış olması lazım. Senin takımında maç başı 20 top kaybı yapan bir adam varsa zaten takımdaşlık olmaz çok net söylüyorum. Çünkü senin arkandaki adam 1 koşar 2 koşar 3.sünde koşmaz artık ve bu adam sürekli oynarsa hocaya da saygısı kalmaz kimsenin. Düşünsene sen Nagatomosun 50 metre ileri depar atıyorsun bu bedevi top kaybı yapıyor şeyinin keyfine sonra 50 metre boşuna yine geri depar atıyorsun, bunun adamı kovalaması 5 metre sonra bırakacak zaten. Futbolcu sahada arkadaşı için de oynar ama bunun gibiler için değil. Sen tutup Elmander gibi orta sahanın açığını kapatırsan o adam da senin için ekstra mücadele eder, böyle bedevilerle yada Babel gibi uzun dönem ergenlerle takım olunmaz zaten. Sabote etmek istesen böyle bir kadro kurardın.

Niye renktas herkes ileri gidemiyor ki, yetenekleri bu kadar istedigi kadar profesyonel olsun. Profesyonellikten kasit ne bilmiyorum ama adam kendine bakiyo yalan yok
Yılın genç oyuncusu seçilen bi adamdan bahsediyoruz rtaş. Oralardan buralara gelmesi ilginç. Mental yapısı sağlam olsa şuanda hala avrupanın üst seviye takımlarında olurdu. Kendine bakması dışında profesyonellik namına bir şey yok kendisinde

Yılın genç oyuncusu seçilen bi adamdan bahsediyoruz rtaş. Oralardan buralara gelmesi ilginç. Mental yapısı sağlam olsa şuanda hala avrupanın üst seviye takımlarında olurdu. Kendine bakması dışında profesyonellik namına bir şey yok kendisinde
Mental yapisi de tamam, profluk ayri bence. Şu paylaştığım fotoya bak kral hep ayniydi  😂😂zidane real icin izliyomus bu macta krali😂😂
Screenshot_20190926-160735~2.png

taraftarın belhanda nefreti neden bu kadar çok anlamış değilim. yaratıcılığı kısıtlı ve hücum sırasında kaptırdığı toplarla kontraya sebep oluyor bu bir gerçek ama dünyada birbirine bu kadar uzak oynayan, topa hareketlenmeyen, doğru düzgün sahaya yayılamayan başka bir takım yoktur.

Şu kazma için 9 Milyonluk teklifi redettik ya tam kafayı yemelik olay.

Hadi şu an ihtiyacımız var şampiyonluk yolundayız diye satmadınız eyvallah da yazın için anlaşıp gerekirse biraz daha az paraya niye satmadınız bu apaçi yi.

Şimdi sat satabilirsen şu olaylardan sonra. Muhtemelen bu hıyar da gitmemek için her türlü p.çliği yapacak.

sent via GSC

Tamda maça 3 gün kala grip olmak bak şu allahın işine şimdi maça çıkar o 90 dakika 40 derece ateşte oynadı siz bilmiyonuz olayları başlar.

grip mi olmuş ay kıyamam :asd: :asd: g.tüm yemedi sahaya çıkmaya gribi mi bu

Tamda maça 3 gün kala grip olmak bak şu allahın işine şimdi maça çıkar o 90 dakika 40 derece ateşte oynadı siz bilmiyonuz olayları başlar.
Yapmadığı sey değil igneyle de oynadi kirik ceneyle de oynadı. Mac secen adamlara yazin bunlari keyfi oynamayanalara yazın

Belhanda şöyle atak başlatsa 3 sene kendine gelemez

Taraftar her sene ne yapip ne edip ugrasacak adam buluyor Diaagne geldiginde Deli gibi bu adama satastilar simdi sira bunda Bu gittikten sonra Gene birisini bulurlar bizim Adetimizde var futbolcular ile kapismak Sonra da Yonetim beceriksiz yonetim soyle yonetim boyle Taraftar futbolcusunu itin bi tarafina soksun ondan sonra Yonetime laf atmak ne kadar kolay. biz niye adam satamiyormusuz.Hadi Belhandayi Ve Diagneyi gectim .Feg gecen sene attigi goller ve yaptigi asistler ile sampiyonlugu getirdi nerdeyse Bu adami bile itin bi tarafina sokmaya baslayanlar var Bu taraftar ile kimseyi satamazsin .Sonra oturup bekliyoruz bu adamlar satilsin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt