Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.681
- 21.759
- 2.643
İyi oynadi iste kivirmayin simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 2.abi. Hatta alanya o kadar zorlamasa 1.Muslera ve Lemina'dan sonra iyi oynayan olarak yazılabilecek 3. adamdı sahadaki.
Ben size toptan ve topcudan anlamiyorsaniz yazmayin demedim mi?Yahu kosmaktan baska birsey yapmadi. Futbol fukarasi, ayagina top tutamiyor, pas atamiyor l, pas zamanlamasi yok vs vs
Lemina ve stoperler disinda takim bildigin les. Millet futbol fukaralarina tav olmaya baslamis
Vasatliginla devam etBen size toptan ve topcudan anlamiyorsaniz yazmayin demedim mi?
Yahu bu adam bu gün kaç tane topu harcadı, göz göre göre kaç tane pas hatası yaptı. Nasıl iyi bir maç çıkardı diyorsunuz hayret ediyorum.
En fazla vasat üstü performanstı.
Muslera ve belhanda bugünün en iyileri, muslera kurtarici modunu acti yoksa isimiz yaştıKaç top harcadı, kaç hata yaptı? Rakip kaleye güç bela gittiğimiz günde 4 isabetli şutun 3'ünü çekip galibiyet golünü atmış adam. Yabancı pozisyonda olmasına ve rakip kaleye en yakın adamlardan biri olmasına rağmen savunmaya iyi katkı vermiş, ileri 3'lüde skora katkıya yakın tek oyuncu olmuş. Şu kadar kısır takımda bir 90'da kaleye 3-4 şut deneyen her adam kendi sınırlarını zorlamış demektir, Belhanda da bugün bizim adımıza sahanın en iyi adam olmasa da işin hücum tarafında fark yaratabilecek tek adamımız gibi göründü.
Bence 2.abi. Hatta alanya o kadar zorlamasa 1.
Bu macta bile adama kötü demeyin yav insafli olun her seyi yapti kenarda. Feg keli izle kenar adami nasil olur diye bi tane vurcam simdi kafasina kelin![]()
bok gibiydi
Muslera da iyi oynamadi o zaman, eskisi kadar oynadi diyelimBu herif iyi oynadıysa leminanın heykeli dikilsin.. Eski kadar kötü oynamadı en doğru tabir..