#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle suçlulardan biri ama asıl orada olması gereken Taylan ve Selçuk'un arazi olması dikkatlerden kaçmamalı.
Hatali olan fasli, orada en yakin oydu takip etmesi gerekirdi. Ben de bundan bahsediyorum 2-0dan sonra 90 dk oynayan ve yorgun olan fasliyi ileriye atip daha dinç olan taylani geriye almasi lazimdi. Selcuk ve taylan kayislari koparmis ileride dolaniyolardi ortada bu tek kaldi o bölümde

Hatali olan fasli, orada en yakin oydu takip etmesi gerekirdi. Ben de bundan bahsediyorum 2-0dan sonra 90 dk oynayan ve yorgun olan fasliyi ileriye atip daha dinç olan taylani geriye almasi lazimdi. Selcuk ve taylan kayislari koparmis ileride dolaniyolardi ortada bu tek kaldi o bölümde

terim'in selçuk'la taylan'a belhanda'nın önünde oynayın dediğini sanmıyorum.bu ikisi kendi iradeleriyle tabanları yağlamıştır muhtemelen.

terim'in selçuk'la taylan'a belhanda'nın önünde oynayın dediğini sanmıyorum.bu ikisi kendi iradeleriyle tabanları yağlamıştır muhtemelen.
😂 Olabilir ama ikisi de kötü degildi biri penalti aldirdi selcuk da guzel bi asist yapacakti japanese yedi asistini. Ama degismeli artik bi şeyler...

Biz de geri kalan 89 dakikada aynı durumdayız.
;D
pInru9.webp

Yenilen 2. golü izler fanboyları, abverdi bu meymenetsiz

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda top oynamaya çalışan bi kaç adamdan biriydi. Düşünün takımın halini.

Boş beleş top kayıpları yapmasa daha iyi

Belhanda övenleri forumdan uzaklaştırın çünkü Belhanda bile kendisini övmez

En baştan beri beğenmediğim öven arkadaşlarla sürekli tartıştığım isimdi , keşke ben haksız çıksaydım ; kendisi bitik bile değil.

Bu takozun alınmasına daha adı geçtiği andan itibaren karşı idik. Oynadığı her maç haklı çıkarıyor bizi. Herifin beyni ve ayakları arasındaki koordinasyon o kadar kopuk ki 5 metreye pas atmaktan aciz.

dun belhandayi isliklayanlar marcaoyu 30 milyona fln satabilecegimizi sanan dahilerdir o yuzden gunah kecisihandadan gercek sorumlulara sira gelmez zira bu herifler icin onemli olan kendi dediklerinin cikmasi yahut kendi tespitlerinin tutmasi oldugundan sahda olan bitenle davranislari arasinda bag kurmak zor olur.

Lig sonuncusuna karşı en az 10 tane top kaybı yapan adamı beğenenler vardı gerçekten dün. Şaka gibi!

forumda ki belhandasporlulari geçtim artık bu takımın hocası dahi belhandasporlu çıktı, ne diyelim.. Sanırım sıkıntı bizde, biz futbolu bilmiyoruz herhal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt