#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yerli oyuncular maddi anlamda yabancı sınırının kalkmasının ardından sıkıntı çekiyor. Bizi etkiliyor, etkilemeye devam ediyor. Yani Serdar Gürler, sınır kalkmış olmasa 1'e değil de 7'ye transfer yapardı. Federasyonumuzun elbet bildiği bir şey vardır. Ne diyelim yapabilecek bir şey yok."
Diyen birinden mantıklı bir bir cümle çıkmazdı zaten abi
sinirlendin mi cihan

Belhanda deyince aklıma gelen şeyler:
* Topu ayağına alıyor, pas verecem diye topu rakip oyuncuya veriyor. Rakip oyuncu atağa çıkıyor belhanda olduğu yerde kalıyor yavaş yavaş geri doğru yürüyor.

Yemin ediyorum 2. Ligde zengin bir takim olsam bunu alirim. Adam 2. Ligin De Bruyne'si. Yillarca yanlis liglerde oynamis :)

kral yine döktürmüş, survivor'da da hakkı yenmiş biriydi yiğit bilir

malum arkadaşa özel belhanda başlığı açılsın kendi takılsın orda,lanet herif gitmedi bir türlü o giderse buda forumu salar belki...

Nihat Doğanla aynı fikirde olma belasından kurtarmış bizi en azından afferin Belhanda.

Transfer dönemi bitene kadar bu herifin topiğini up' lamak yasaklanmalı mümkünse...Pek ümidim olmasa da ''Lan acaba mı?!'' diye açıyorum ister istemez, bir talibi çıksın da defolup gitsin diye. Bakıyorum, yine saçma sapan paylaşımlar. Benim gibi çok kişi vardır; ne dersiniz sayın yönetim?!..

Belhanda: "Taraftar 10 numara giydiğim için rahatsız oluyorsa başka numara alabilirim. Ben ilk transfer olduğumda İgor Tudor, Sneijder'i göndermek için bana 10 numarayı verdi."

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt