#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu arkadaşın Emre 11 i kaptı ben de biraz çalışayım kendimi göstereyim gibi bir derdi ;
ya da taraftar beni istemiyor beni gönderirler gibi bir tasası var mı ?
Yoksa maaşımı alır, yoluma bakarım zihniyetiyle geçinmeye devam mı ediyor merak ediyorum
yahu adam maaşımı alır yoluma bakarım dese fıtık oldugunda cenesi kırıldıgında niye 1 haftaya kalksın top oynaasın azıcık insaf yav.

arda, semih derken gene takımda kaldı hain

yahu adam maaşımı alır yoluma bakarım dese fıtık oldugunda cenesi kırıldıgında niye 1 haftaya kalksın top oynaasın azıcık insaf yav.
Sen bu adamı Galatasaray'a faydalı buluyor musun renktaş
Yoksa Belhanda sevgin Galatasaray sevgini aşıyor mu
Ya da ironi mi yapıyorsun
Bu kadar savunmak gerçekten normal değil
Bu adam benim için renktaşlarıma , takımımı desteklemeye gelenlere küfür ettiği gün bitti zira

Sen bu adamı Galatasaray'a faydalı buluyor musun renktaş
Yoksa Belhanda sevgin Galatasaray sevgini aşıyor mu
Ya da ironi mi yapıyorsun
Bu kadar savunmak gerçekten normal değil
Bu adam benim için renktaşlarıma , takımımı desteklemeye gelenlere küfür ettiği gün bitti zira
faydalı buluyorum, yanında adam gibi bi mc olmamasına ragmen 2 senedir tek basına bi şeyler yapmaya calısıyor. adamdan ne beklediğinizi bilmiyorsunuz ki hagi veya sneijder gibi özellikli biri değil bu yapabilecekleri belli bi adamdan siz çok farklı işler beklediğiniz için geldiğinden beri taraftar sevmedi adamı. o maçta 2 net pasını gole ceviremeyen andoneye laf etmeyen taraftar buna yüklenince az bile yaptı

faydalı buluyorum, yanında adam gibi bi mc olmamasına ragmen 2 senedir tek basına bi şeyler yapmaya calısıyor. adamdan ne beklediğinizi bilmiyorsunuz ki hagi veya sneijder gibi özellikli biri değil bu yapabilecekleri belli bi adamdan siz çok farklı işler beklediğiniz için geldiğinden beri taraftar sevmedi adamı. o maçta 2 net pasını gole ceviremeyen andoneye laf etmeyen taraftar buna yüklenince az bile yaptı
Saydıklarından dolayı değil benim sevmiyor oluşum. Tamam Hagi ya da Sneijder değil. Kendi dediği gibi 10 numara değil 8.5 numara olsun ona göre de değerlendirelim, 1 tane ikili mücadele kazandğını görmedik, gole giden rakibi indirmez yanında 50 metre eşlik eder, ilk 11 oynamasına gerek yok kaç dakika oynarsa oynasın en çok top kaybını bu yapıyor. Geçen seneki trabzon maçı hala gözümün önünde. Keşke 20 maç ceza alsaydı. Bunlara göre değerlendirirsek bu topçunun bu takımda işi ne?

Her haltına bir bahane bir kulp mu bulacaksın? Sana söylüyorum bu adamı savunacağın tek bir argüman yok. Aldığı maaş 4 milyon, hadi yağlı surat verdi bu da aldı. "Örnek aldığım tek insan Hz. Muhammed" diyen biri hiç mi özeleştiri yapmaz "ben bu parayı hak etmiyorum" diye. Bu nasıl müslümanlık?

Belhanda şut çek
- Ben 10 numara değilim. Forvet şut çeker

Belhanda asist yap
- Ben asistin asistini yapıyorum o da önemli

Belhanda mücadele et
- O 8 numaranın işi, ben 8 de değilim.

Belhanda aldığın para 4 milyon
- Ben almadım, başkan vermişti

Belhanda takımdan ayrıl, sana gerek yok
- Aldığım maaşı versinler öyle

Saydıklarından dolayı değil benim sevmiyor oluşum. Tamam Hagi ya da Sneijder değil. Kendi dediği gibi 10 numara değil 8.5 numara olsun ona göre de değerlendirelim, 1 tane ikili mücadele kazandğını görmedik, gole giden rakibi indirmez yanında 50 metre eşlik eder, ilk 11 oynamasına gerek yok kaç dakika oynarsa oynasın en çok top kaybını bu yapıyor. Geçen seneki trabzon maçı hala gözümün önünde. Keşke 20 maç ceza alsaydı. Bunlara göre değerlendirirsek bu topçunun bu takımda işi ne?

Her haltına bir bahane bir kulp mu bulacaksın? Sana söylüyorum bu adamı savunacağın tek bir argüman yok. Aldığı maaş 4 milyon, hadi yağlı surat verdi bu da aldı. "Örnek aldığım tek insan Hz. Muhammed" diyen biri hiç mi özeleştiri yapmaz "ben bu parayı hak etmiyorum" diye. Bu nasıl müslümanlık?

Belhanda şut çek
- Ben 10 numara değilim. Forvet şut çeker

Belhanda asist yap
- Ben asistin asistini yapıyorum o da önemli

Belhanda mücadele et
- O 8 numaranın işi, ben 8 de değilim.

Belhanda aldığın para 4 milyon
- Ben almadım, başkan vermişti

Belhanda takımdan ayrıl, sana gerek yok
- Aldığım maaşı versinler öyle
..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Real Madrid taraftari Ronaldo gibi adami bile yuhluyordu. Onun Reale verdigi performansini Belhandanin bizdeki performansiyla kiyaslasak, Ronaldonun herhalde o taraftari teker teker silkeleme hakki olur senin bakisina göre

Karakter olsa bela savurmazdım ama Allah bildiği gibi yapsın..

Saha çıkmasın da ne olursa olsun. Kaç yıldır dünyanın zararını ettik yarım sezon daha kalsın. Sahaya çıkmasın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt