#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öküz yine berbat oynadı fakat kazandığımız için övülüyor şaka gibi . Kaybetsek herkes gelip ne küfürler ederdi bu rezil formundan sonra.

Fena oynamadı ama çıkarken yaptığı harekete fena sövdüm dengesiz herif..

Gsc komik yorumlar
Bu adamı beğenmek çok komik asıl kaç pas hatası yaptı ? Falcao'nun koşularını göremiyor yavaş oynuyor beyni yok . Belhanda fan boyz takılıp Belhanda'yı beğenmeyene komik demen senin adına küçük düşürücü fakat anlayabileceğini sanmıyorum . Belhanda baskılı boxer da giyiyorsundur :D

Çıkarken yaptıgı hareket son derece dogru

deniz hic bi vasfı yokken oyunu yonetmesı gereken oyundan cıkma süresini hızlandırması gereken hakemken

denizin belhandanın herhangi bi uzvuna mudahale etmesi belhandaya o hakkı tanımıştır

Bu adamı beğenmek çok komik asıl kaç pas hatası yaptı ? Falcao'nun koşularını göremiyor yavaş oynuyor beyni yok . Belhanda fan boyz takılıp Belhanda'yı beğenmeyene komik demen senin adına küçük düşürücü fakat anlayabileceğini sanmıyorum . Belhanda baskılı boxer da giyiyorsundur :D
Sacma 1 yorum daha bence

IMG_20200224_223022.webp

Maç 2-1..
Böyle bir maçta O dakikada kırmızı kart görüp takımı eksik bırakmak affedilmez bir hatadır.Gerçekten takımın iyiliğini düşünen adam bunu yapmaz.
Bu adamın rakibi kızdırması ve yaptığı hareketler Galatasarayı sevdiği için değil kendi dünyasını mutlu etmek içindir.

tüm takım belli ki inceden inceye emek verip hazırlanmış herkes canını dişine takıyor bu salak dengesiz boş kaleye kız gibi vuruyor , g*tüyle topa vuruyor mahalleden geçen güzel kıza o an yaranmaya çalışan ergen misali artislik yapıyor yetmiyor herifi tokatlıyor yetmiyor kırmızı yeyip takımı yine 10 kişi bırakıp cezalı duruma düşüyor .

ve tüm bunları yapan adam devasa bonservis ve devasa maaş alıyor.
her ne hikmetse de destek görüyor.
ulan öküz arabası ,onyekuru'nun ayaklarını yıka elini öp . o olmasa linç edilirdin skora göre kimse sana fazla ilişmedi.
bir de uyanık herif maç çıkışı bir b*k oynamışçasına fener ağlama işareti çekiyor yediği haltları örtmeye şirin görünmeye çalışıyor.

çok ciddi konuşuyorum senle aynı takımda olsaydım kramponu çıkarıp ağzına sokardım soyunma odasında

Bu herifin sarı kart görüp de 90 dakika tamamlayabildiği maç var mı? Ben hatırlamıyorum. Ya kırmızı görmesin diye oyundan çıkarılıyor ya da ikinci sarıyı yiyor. Ben hayatımda bu kadar psikolojik olarak sallantıda bir oyuncu görmedim. Engin Baytar bile kendisinin yanında daha dengeliydi.

Bunu gördükçe Terim’e saydırıyorum. Varlığı zarar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt