Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Öküz yine berbat oynadı fakat kazandığımız için övülüyor şaka gibi . Kaybetsek herkes gelip ne küfürler ederdi bu rezil formundan sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsc komik yorumlarÖküz yine berbat oynadı fakat kazandığımız için övülüyor şaka gibi . Kaybetsek herkes gelip ne küfürler ederdi bu rezil formundan sonra.
Bu adamı beğenmek çok komik asıl kaç pas hatası yaptı ? Falcao'nun koşularını göremiyor yavaş oynuyor beyni yok . Belhanda fan boyz takılıp Belhanda'yı beğenmeyene komik demen senin adına küçük düşürücü fakat anlayabileceğini sanmıyorum . Belhanda baskılı boxer da giyiyorsundurGsc komik yorumlar
Sacma 1 yorum daha benceBu adamı beğenmek çok komik asıl kaç pas hatası yaptı ? Falcao'nun koşularını göremiyor yavaş oynuyor beyni yok . Belhanda fan boyz takılıp Belhanda'yı beğenmeyene komik demen senin adına küçük düşürücü fakat anlayabileceğini sanmıyorum . Belhanda baskılı boxer da giyiyorsundur![]()
TamamSacma 1 yorum daha bence
Maçı kazanmasaydık şu başlıkta yazılacak olan küfürleri merak etmiyor değilim.
Yumurta !Bunu gördükçe Terim’e saydırıyorum. Varlığı zarar!