#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gundur firsatim olmadi ama yenince haliyle sinirim gecti. Bos kaleye oradan atamayacagini biliyordum cunku adamin ayak icin plasesi yok, ben orada topu tutup birini bekler dedim ama o da heyecanlandi.
Kirmizi kartinda da nedensiz vurdu, adamlar yenik, Deniz de normal sekilde hizli cikmasini istiyor. Degisik bir adam.
Mac bitti, konusmak kolay ama Deniz sadece kendini yere atsa 10 kisi kalacaktik ve en az 15 16 dakika daha vardi. O gazla 3 2 filan bitse cehennemi yasamis olurduk. Bu arada Deniz atilinca Onyekuru daha rahat pozisyon buldu :)
Pazar gunu kotu oynamadi ama kesin gitmeli.

Maçın ilk yarısında beğendim. Hakkını vereyim. Onyekuru’nun önüne bıraktığı top zor olmasa da kendi kapasitesi oranında güzeldi. Kendisinden ayarsız atmasını beklerdim.

Kaçırdığı golde atamayacağına emindim. Kaçırınca sinirlenemedim bile... Ayak içiyle etkisiz vuracağına emindim. Tekniği kötü bir oyuncu.

Maç öncesinde adını 11’de görünce ondan iki beklentimden biri kırmızı görmemesi demiştim. Zeka kıtı oyuncumuz, kırmızı aldı. Eliyle maçı Fener’e altın tepside verdi. Ama şansımıza Deniz de aptal çıktı ve hakemin temiz olması nedeniyle kırmızı yedi.

Diğer senaryoda hem Belhanda’ya hem de Fatih Terim’e yazılanlar çok farklı olurdu.

Hep söylediğim gibi, suç Belhanda’da değil adam profesyonel oyuncu, suç bu adamı bu kulübe bu fiyatlarla alanlarda. Rezalet bir transfer, fahiş maaş/bonservis ve utanılacak bir toplam performans.

Maçın ilk yarısında beğendim. Hakkını vereyim. Onyekuru’nun önüne bıraktığı top zor olmasa da kendi kapasitesi oranında güzeldi. Kendisinden ayarsız atmasını beklerdim.

Kaçırdığı golde atamayacağına emindim. Kaçırınca sinirlenemedim bile... Ayak içiyle etkisiz vuracağına emindim. Tekniği kötü bir oyuncu.

Maç öncesinde adını 11’de görünce ondan iki beklentimden biri kırmızı görmemesi demiştim. Zeka kıtı oyuncumuz, kırmızı aldı. Eliyle maçı Fener’e altın tepside verdi. Ama şansımıza Deniz de aptal çıktı ve hakemin temiz olması nedeniyle kırmızı yedi.

Diğer senaryoda hem Belhanda’ya hem de Fatih Terim’e yazılanlar çok farklı olurdu.

Hep söylediğim gibi, suç Belhanda’da değil adam profesyonel oyuncu, suç bu adamı bu kulübe bu fiyatlarla alanlarda. Rezalet bir transfer, fahiş maaş/bonservis ve utanılacak bir toplam performans.
🏆
2 Süper Lig Şampiyonluğu
🏆
1 Türkiye Kupası
🏆
1 Süper Kupa

🏟️
94 maç
⚽️
12 gol
🎯
19 asist

Totem diye maçı izlemeyenler bir daha derbi izlemesin lutfen ;D ;D

Kerizler bu maç kaçarmı

🏆
2 Süper Lig Şampiyonluğu
🏆
1 Türkiye Kupası
🏆
1 Süper Kupa

🏟️
94 maç
⚽️
12 gol
🎯
19 asist
Ula bu kulupte Tarık çamdalında 2şer lig tr kupası ve süper kupası vardı zaten Galatasaraya gelip 2-3 sezon duran adam otomatik 3-4 kupa kaldırıp gidiyor sen neyin ispatını yapmaya çalışıyon :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt