#10 Younès Belhanda

Allah'ını seviyorsan şu hücuma çıkarken top kaptırma be adam. Gol, asist de yapma ama, şu top kaptırmaları da bırak yeter ya. İstersen korner direğinde yat.

Kaleyi karsidan goren bir yerde sut atmak varken gitti saginda olan Feghouli'ye pas verdi :asd:

Kaleyi karsidan goren bir yerde sut atmak varken gitti saginda olan Feghouli'ye pas verdi :asd:
açısı kapalı, atamayacagını biliyor, boşta fege çıkardı işte
ömer gibi dağa taşa vursa daha mı iyi rtş
ömere tekte açsın diye yuvarlıyor topu ömer açmıyo orta, sonuç: BELHANDA KORNERİ YEDİ

Top kontrolü ve pas atma özürlü, berbat teknikli 10 milyon Euro’luk 10 numaramızı izledikçe biz ne yaptık diyorum.

İzlediğim yıllardaki en kalitesiz Türk Ligi’nde mücadele ettiğimiz şu son üç yılda 60 küsür milyon Euro’luk kadroyla zar zor iki yıl şampiyon olduk diye bu kazmanın prim yapmasına inanamıyorum. Sneijder’dan sonra bu adama o formayı vermek büyük başarı.

Yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon Euro verdirip bir de utanmadan en iyi seçenekti diyen Cenk Ergün denilen adamın bu kulübün kapısından bir daha girmemesini umuyorum. Transferin de temiz olduğunu asla düşünmüyorum.

İlk uçakla sınır dışı edilsin artık.

Yahu artık şu çöpün konusuna girip de

Kendisini aşağılamaktan bile tiksinti duyuyorum

O derece bıktım yani

ilk yari iyiydi bir kac armutluk harici
ikinci yari daha da iyiydi
surekli bosa cikarak top aldi
mudafayi da hic ihmal etmedi
bravo diyorum

İlk yarıda bir pozisyon vardı. Kaleyi tam karşısına aldığı anda vurmak yerine sağ kanattaki Feghouli'ye verdi. Halbuki kaleye vurmuş olsaydı tabelayı değiştirebilirdi. Bazen inanılmaz kötü, skora etki edebilecek kadar kritik hataları oluyor.

Geri
Üst Alt