Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
iki maçtır ilk yarıdan cıkması gidicekmi acaba dedirtti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kader mahkumuyuz bende atildim. Serefe icelimYok sadece transfer bölümünden![]()
YarasinKader mahkumuyuz bende atildim. Serefe icelim
Emre Akbaba unutturdu bunu ama bu da leş gibiydiDiagneden kurtulduk sendende kurtulursak ustumuzdeki negatif enerji kalkabilir. Fener macinda olmasa bari. Yine oyundan atilir bu
Paslari zamaninda cikarsa ilk ysrida 2 gol atardik. Topa 3 4 kere dokunmadan ayagindan cikarmiyorEmre Akbaba unutturdu bunu ama bu da leş gibiydi
Ben de umutlanmadim degiliki maçtır ilk yarıdan cıkması gidicekmi acaba dedirtti
Arda buna yakın oynadığı zaman biraz daha iyi ama Emre A ile oldumu bu daha dibi görüyor.Paslari zamaninda cikarsa ilk ysrida 2 gol atardik. Topa 3 4 kere dokunmadan ayagindan cikarmiyor
Arda daha faydali zaten. Dun yine kontra yaptirdi rakibe. Zarari yararindan cokArda buna yakın oynadığı zaman biraz daha iyi ama Emre A ile oldumu bu daha dibi görüyor.
bu ve akbaba ya geldiği zaman top defansı kontrol ediyorum dengesiz mi diye hemenArda daha faydali zaten. Dun yine kontra yaptirdi rakibe. Zarari yararindan cok
Birde top kapan ve kesen oyuncu olmayinca zor oluyorbu ve akbaba ya geldiği zaman top defansı kontrol ediyorum dengesiz mi diye hemen
arda oynasin en azindan top tutuyor. 60 dan sonra cikar yerine dinamik biri girerFb maçında oynamasın diyorsunuz da Taylan'ın önünde Akbaba, Kılınç ve Arda'dan birinin mi oynamasını istiyorsunuz?
arda oynasin en azindan top tutuyor. 60 dan sonra cikar yerine dinamik biri girer