#10 Younès Belhanda

golde payı büyüktü. ama uzun vadede kendisi ile devam etmemeliyiz.

arkada taylan'ı kullanıyoruz. daha önce de seri'yi kullanıyorduk. belli ki ft top dağıtan oyuncuları seviyor o bölgede. görünüşe göre önümüzdeki yıllar için de planımız bu.
bu tabloda merkezde oynayan oyuncuların en azından birinin hem hücumda hem savunmada hareketli olması gerekiyor. özellikle de top rakipteyken rakibi rahatsız edebilmeli, baskı yapabilmeliyiz. mevcut orta saha kurgularında kimi oynatırsak oynatalım bunu sağlayamıyoruz. hem yeterince hareketli olamıyoruz hem de top kazanmakta çok zorlanıyoruz. belhanda'nın top çalma, pas arası gibi istatistikleri de önceki yıllara göre düşüşteymiş. o nedenle orta sahamızda güncellemeye gitmek şart.

gedson tutar mı göreceğiz ama tutsa bile belhanda ile devam etmemeliyiz. kontrat yenilenmemeli.

Bu adam gittiğinde çok arayacağız. Sözleşmesi makul bir ücretle mutlaka yenilenmeli.

İstikrarsız olduğu için bir sonraki maçlarda tekrar silik oyununu görebiliriz.

1612697106913.webp

Yaslaniyor , gun gectikce oyuna katilimi azaliyor eskiye nazaran ( ikili mucadeleleri kazanma, top calma vs) . Zaten biraz mac secen bir adamdi . Fener macinda varini yogunu ortaya koyacagini biliyordum. Ama her mac bunu yapmasini beklemiyorum tabi.

Belhandanin performansin yukselmesinde Arda'nın büyük payı var , Belhandanin o gamsizligi gitmiş Arda takima iyi abilik yapiyor ve futbolculari motive ediyor bu cok net görülüyor.

en büyük fb düşmanı yine geberene kadar mücadele etti diğer maç dövmeye devam ederiz

Çok elestirdim şimdiye kadar ama fener maçında fena değildi.
1.5 milyon teklif edilsin beğenmiyor ise daha genc olanını bulsun scout ekibi.
Emekleri için tşk edip ayrılalım

Geri
Üst Alt