#10 Younès Belhanda

Artik bitmisti bu herif acikcasi, sezon sonu yollarin ayrilmasi gerektigini dusunuyodum. Ama kalan 12 macta yararlanmadan gondermek sacma oldu. Transfer yapamiyosun. Zaten orta saha rotasyonu dar. Gedson ve Emre oynayacak her mac, ki ikisi de gayet iyi oyuncular olmasina karsin bu ikiliyle oyun hakimiyeti kuramiyoruz.

EwHJSAAXYAQ4fMv

Valla çok komik. Bu açıklamalarda o kadar büyütülecek, yönetimi küçük düşürücü bir şey göremedim ben. ;D

Ulan adam en büyük saygısızlığı geçen sene CL maçında taraftara ana avrat küfür ederek yaptı bu söyledikleri ne ki!!

her nekadar yanlış gerekçeyle dehlenmiş olsa da kurtulmamız sevindirici. daha önce yollanmalıydı ama

Yıllardır hakettiğinden fazlasını veren kulüp şimdi seni hakettiğin şekilde gönderdi.

Bilemiyorum siz yöneticinize kamuoyu önünde Instagram'la uğraşacağına gel de evraklarla ilgilen derseniz ne olurdu
Ben üslubun yanlış olmadığını söylemiyorum ki, bu tür açıklamalar çoğu kulüpte olabiliyor. Söylediği şey de doğru.. Bence derinliği çok daha fazla bu ayrılığın. ' Taraflar arasında çekilmez ilişki ' diye bir ibare var. Olayın aslı da bu, en ufak bir şeyde bileti kestiler. Büyük ihtimal sözleşme uzatma mevzuları da yönetimi yordu.

Sneijder yerine geldin diye hiç sevmedim seni, gittiğinde de sevindim. Belhandanin Galatasaraya maliyeti 25 milyon eurodan fazla olmuştur. Karşılık bu olmadı. Boşa savunmayın lütfen.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt