#10 Younès Belhanda

Gedson, Etebo,Emre Kılınç zaman zaman orta saha oynayan Ömer Bayram dan daha fazla katkı vereceği garantiydi kalan haftalarda. Adamı 3.5 yıldır idare ediyoruz . 10 maç daha idare etsek ne olurdu. Zaten potadayiz hoca gazlayacaktir son haftalarda Belhanda gibi gazsever tipler işe yarar. İnsAllah kalan haftalarda orta saha merkez sıkıntısı mı hafif atlatırız. Son haftalar kaygı verici.

Etebo veya Gedson sakatlanınca orta sahada Suat Kaya oynar artık

kadro dışı bırak para cezası ver durduk yerde fifalık olacağız belkide.
biz sevmiyoruz ama takımda seviliyorsa kendi ayağımıza sıkmış olabiliriz.

Muslera etse kovar mıydın? Yer miydi
Muslera yı bırak 5 senede Belhanda nın 10 maçta verdiği katkıyı vermemiş Linnes su açıklamaları yapsa ve gönderilse taraftar isyan etmişti. Çünkü Norveçli akıllı adam derlerdi. 😁 Adama klüp üyesi ırkçılık yaptı daha ne olsun. Söyleyecek çok şey varda yeri değil. Fatih hoca gibi bir figür olmasa bu beceriksizler ordusu sadece bu yönetim için demiyorum ,öncekiler daha beterdi. Bu klüp batar gider. Fatih hocayi kaç yıldır begenmesemde gitmesin istiyorum artık. Yada başkan olsun

bu ara davalardan çok para kazanıyoruz.

zarar edecek olsaydık emin ol yönetim bu herifi kovmazdı.
Dava ederse kazanmama ihtimali yok. Ama kalan maaşı mi alır yoksa extra bir miktar mi çıkar onu bilemem. Her türlü zararı ceplerinden ödemeliler bu durum olursa. Kalan maaşı olsa sadece yine cepten ödemeliler. Sonuçta faydalanamadigimiz birine para vericez karar vericide bunlar.

Dava ederse kazanmama ihtimali yok. Ama kalan maaşı mi alır yoksa extra bir miktar mi çıkar onu bilemem. Her türlü zararı ceplerinden ödemeliler bu durum olursa. Kalan maaşı olsa sadece yine cepten ödemeliler. Sonuçta faydalanamadigimiz birine para vericez karar vericide bunlar.
kafanı takma renktaş.
koskoca kurum bizim düşündüğumüzü mü düşünmeyecek.

biz şu dk da itibaren 10 numaraya kimi almalı ona karar veremliyiz

bir takım arkadaşı bile veda mesajı yayınlamamış bu üzüntümü 2 kat arttırdı

yalnız söylediklerini yönetimi sevmediğimiz için hafife alıyoruz ama cidden yenilir yutulur cinsten değil. maaşlı bir çalışan olarak yönetime böyle saygısızca laflar etmek bir futbolcunun haddine değil. hangi kulüp olsa kovardı
Belhanda sepetlenmesinde hiç umruöda değil
Ama bu açıklamayı fifa haklı bulmayablir

Adam, Galatasaray tarihinin en buyuk kazigi ve en kotu 10 numarasi oldugu icin degil, dogruyu soyledigi icin kovuldu. Gulermisin aglarmisin.

Belhanda sepetlenmesinde hiç umruöda değil
Ama bu açıklamayı fifa haklı bulmayablir
bence de fifa haklı bulmaz kalan 3 aylık parasını alır ama camia etik kurallarına aykırı bi davranış olduğu gerçek. herhangi bi anadolu kulübü bile olsaydı kovardı böyle bi laftan sonra

Fatih hoca bin katını söyledi tek cevap veremediler. Ölü taklidi yaptilar. Gucleri yollari ayirma arifesinde olduklari adama yetti. Turgay Demir gibilerin tv de sundugu çözümü gerceklendiren aciz bir yonetim akli.
İğreniyorum yönetimden bir de yeniden aday olsun diyen bir kitle var

Acin ve son Sivas macinin ilk yarisini tekrar izleyin.
Takim Babel + Gedson ile sag taraftan cok iyi gelirken ve o taraftan baski kurmusken sirasiyla tum toplari Onyekuru, o bosta degilse iceriye sisirdi. Bu dedigim olay en az 6 defa filan oldu. Her topu Onyekuru- iceri- Onyekuru- iceri yapti.
Adam daha oyunu, oyuncuyu okuyamiyor.
Hem oyunu soguttu hem Babel ve Gedson'u soguttu.

Geri
Üst Alt