- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
ulan 10M Euro verdik bu adama yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan 10M Euro verdik bu adama yaw.
Illa ki vardir renkdas hakkini yemeyelim.Gerizekalı deniz halt yemeseydi bu gerizekalı yüzünden son yarım saat 10dk kalacaktık. Ve muhtemelen berabere bitecekti o maç. Deniz de atılana kadar buna ne kadat küfür ettiğimi ben bile hayırlamıyorum. Şimdi o galibiyette bununda mı payı var diyorsun?
Ömerin katkisi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> belIlla ki vardir renkdas hakkini yemeyelim.

Bunun gibilere prim vermeyelim renktaşlar.
Bu tweeti 12 numara rt etmiş ordan pay biç işte.elin karaktersizi için gerginlik çıkarırsa hoca yazıklar olsun. galatasaray yönetim makamına hiç bi futbolcu bu şekilde konuşamaz bunu en başta fatih hoca gibi 40 yıllık galatasaraylı bilmeli. belhanda denen hıyara yaptığı evlat muamelesini zaten yıllardır yakıştıramıyorum hocaya.
o tansel zaten belhandanın 2 avukatından biri karakullukçu ile birlikte. herif sahaya sıçsa "ooo ne güzel sıçtı" diye propagandasını yapacak kafadaydılar.Bu tweeti 12 numara rt etmiş ordan pay biç işte.
taraftara söven birinin elli kez gönderilmesi gerekiyordu ama ligin bitmesine az bir süre kala böyle bir karar almak tam anlamiyla amatörlüko tansel zaten belhandanın 2 avukatından biri karakullukçu ile birlikte. herif sahaya sıçsa "ooo ne güzel sıçtı" diye propagandasını yapacak kafadaydılar.
bişey yokken yapmadılar sonuçta ortada ciddi bi saygısızlık var. kadro dışı da kalabilirdi tabi ama ona da hoca evet demezdi. yönetime çok kızamıyorum üzüldüğüm tek şey zaten berbat oynayan bi takıma bahane verilmesi. şampiyonluk belhanda gitmeseydi de düşük ihtimaldi bence. sezon sonu da bu beceriksiz yönetimden kurtulmak şart tabitaraftara söven birinin elli kez gönderilmesi gerekiyordu ama ligin bitmesine az bir süre kala böyle bir karar almak tam anlamiyla amatörlük
cengiz ve günay ceplerinden öderler herhalde bunun parasini