#10 Younès Belhanda

ulan 10M Euro verdik bu adama yaw.

Gerizekalı deniz halt yemeseydi bu gerizekalı yüzünden son yarım saat 10dk kalacaktık. Ve muhtemelen berabere bitecekti o maç. Deniz de atılana kadar buna ne kadat küfür ettiğimi ben bile hayırlamıyorum. Şimdi o galibiyette bununda mı payı var diyorsun?
Illa ki vardir renkdas hakkini yemeyelim.

Gelmesi ne kadar yanlişsa bu şekilde gitmeside bir okadar yanliş. Kalan haftalarda istikrarsiz olsada ihtiyacimiz vardi. Üstelik en iyi oynadiği sezonda bu şekilde kovmak şampiyonluk yolunda sıkıntı çıkarmaz umarım.

Radikal bir karar olmuş. Ama haddini de aşmış.. hoca her hafta zeminden yönetimden şikayetçi. Klüp karışmazsa iyi. Saha içi skorlar da özellikle son iki haftadır beklenenden çok uzak. Bu hafta kötü sonuç olmaz umarım maç sonu başka şeyler konuşulur. Bir galibiyet alıp lige konsantre olunmalı artık bir karar alınmış zaten.

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en vasat 10 numarasından kurtulduk. Birileri bu olay üzerinden kaos yaratmaya çalışıyor. Ancak Fatih Terim'in eline koz verdi yönetim, çünkü Fatih Terim yönetimle kavga etmeyi seven bir adam yapısı böyle Ünal Aysal ile kavgalıydı milli takıma gitti Yıldırım Demirören ve Servet Yardımcı ile kavgalı oldu, şimdi tekrar geldi Mustafa Cengiz'le araları açık, adam Fiorentina başkanıyla bile kavga edip ayrıldı. Umuyorum yanılırım ama ilk puan kaybında bu kozu kullanıp yönetimle ciddi bir savaşa girecektir Fatih Terim ve işin sonu istifaya kadar gidebilir. İnşallah kalan 12 maçın hepsini kazanırda bu mevzular hiç yaşanmaz.

Sinirden patliyacam, hiçmi umrunda değil şampiyonluk bu rezil heriflerin. Takımın morali bozuldu bu şekilde. Belhanda'ya muhtemelen açıklamayı Terim yaptırdı. Bide takım ve Terim'in arasında mesafe gelirse şimdi tam biteriz.

Bir kac mac idare edip sonra tesekkur edip yollanmaliydi. Ne yazikki suanki orta saha miza lagzim bir oyuncuydu. Onumuze bakmamiz lagzim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bunun gibilere prim vermeyelim renktaşlar.

elin karaktersizi için gerginlik çıkarırsa hoca yazıklar olsun. galatasaray yönetim makamına hiç bi futbolcu bu şekilde konuşamaz bunu en başta fatih hoca gibi 40 yıllık galatasaraylı bilmeli. belhanda denen hıyara yaptığı evlat muamelesini zaten yıllardır yakıştıramıyorum hocaya.

elin karaktersizi için gerginlik çıkarırsa hoca yazıklar olsun. galatasaray yönetim makamına hiç bi futbolcu bu şekilde konuşamaz bunu en başta fatih hoca gibi 40 yıllık galatasaraylı bilmeli. belhanda denen hıyara yaptığı evlat muamelesini zaten yıllardır yakıştıramıyorum hocaya.
Bu tweeti 12 numara rt etmiş ordan pay biç işte.

o tansel zaten belhandanın 2 avukatından biri karakullukçu ile birlikte. herif sahaya sıçsa "ooo ne güzel sıçtı" diye propagandasını yapacak kafadaydılar.
taraftara söven birinin elli kez gönderilmesi gerekiyordu ama ligin bitmesine az bir süre kala böyle bir karar almak tam anlamiyla amatörlük
cengiz ve günay ceplerinden öderler herhalde bunun parasini

taraftara söven birinin elli kez gönderilmesi gerekiyordu ama ligin bitmesine az bir süre kala böyle bir karar almak tam anlamiyla amatörlük
cengiz ve günay ceplerinden öderler herhalde bunun parasini
bişey yokken yapmadılar sonuçta ortada ciddi bi saygısızlık var. kadro dışı da kalabilirdi tabi ama ona da hoca evet demezdi. yönetime çok kızamıyorum üzüldüğüm tek şey zaten berbat oynayan bi takıma bahane verilmesi. şampiyonluk belhanda gitmeseydi de düşük ihtimaldi bence. sezon sonu da bu beceriksiz yönetimden kurtulmak şart tabi

1 kaç sende belhandacıların vırvırını dinleyecez
Etme bulma dünyası gelirken s10 nasıl gönderilmişti ,onun da başına geldi
Yallah ya habibi

Öglen soruma cevap gelmedi, simdi buna küfür edince ceza yeniyor mu yenmiyor mu.

Bir arkadas icin soruyorum.

Edit: kendimi Yigit gibi hissettim ilk sayfada ismini 4-5 konuda birden görünce

Geri
Üst Alt