- 18 Mayıs 2011
- 52.963
- 56.837
- 4.613
Belhandanin winnerligini kucumsuyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim düşmanım bellidir futbolcuya düşman olmam@Ünsal Vardar senle en ortak noktamız Belhanda düsmanligi
Belhanda kalsaydı da şampiyon olamayacaktık, boş yapmayın ya.
Bu ortasaha kitliginda nasil farketmezdi yawBunun gittiği iyi oldu. Puan olarak bir şey farketmeyecekti, bir de iyice sinirimiz bozulacaktı.
Bu ortasaha kitliginda nasil farketmezdi yaw
Yaw Etobo’yla kaybedeceğimize Belhanda’yla kaybedecektik işte, farketmeyecekti.
listelist.com
Şimdi tekrar dusundum de Ikına ıkına aldigimiz maclari daha kolay kazanabilirdik belhandayla ama puan kayiplari kacinilmaz olurdu yine haklisin orda ustat.Yaw Etobo’yla kaybedeceğimize Belhanda’yla kaybedecektik işte, farketmeyecekti.
Başaksehir deplasmaninda cok iyi oynamistiZemine laf etti diye gönderilmesi yanlıştı
Yoksa taa önceden disiplinsiz davranışları nedeniyle gönderilmesi lazımdı
Kalsaydı şampiyonluğa o kadar etki etmezdi
1 maç oynayıp 3 maç yatıyordu bu da yav.
Bu yıl aldırdığı maç özellikle Sivas deplasmanı galiba 1 gol 1 asistle oynamış 1-2 kazanmışız
Yoksa daha çok gol attığı Gençler maçı da var ama onda da 6 gol olmuş zaten hat-trick yapmış
fb deplasmanındaki çabası da takdir edilesiydi.
Onun dışında maalesef
Bordomaviye mod olma vaktim gelmisTrabzon haberleri var
seneye sözleşmesi uzatilirdi hocamız tarafindanBunun gittiği iyi oldu. Puan olarak bir şey farketmeyecekti, bir de iyice sinirimiz bozulacaktı.
Emre ile seni sürmek lazım orayaBordomaviye mod olma vaktim gelmis