#10 Younès Belhanda

O kadar harika bir oyuncu ki, koca dünyada 1 tane taliplisi cıkmiyor bursan ne kadar kaliteli olduğunu anlamak lazım

Niye defolup gitmiyorsun ulan sen Armut?

Sen de haklısın Belhoş aldıgın parayı yeryüzünde bizden başka verecek enayi klüp yok sende haklısin.....

Adam arabistanda kazanacağı parayı burada kazanıyor.Neden gitsin ?

ağustosta başlayan bir ligde ilk isabetli şutunu şubat ayında çeken bir 10 numara

Bu sene lig eylül/ekim gibi başlayacağına ve lig yeni takım sayısıyla 7 sene süreceğine göre 2024’ün Aralık ayı gibi çeker bu sezonki ilk isabetli şutunu.

Hiç gidecek gibi durmuyor
2bbb487262dd4cb3a5276d88025ead90.jpeg

Bu resimden sonra SIXT iflas etmediyse helal olsun. Adamların finansal yönden zemini saglam!

yarım metre yanına pas veremediği de oluyor(sıklıkla), tüm rakibi ipe dizip gol attığı da oluyor çözemedim gitti bu adamı

yıllığını ödeyip bonservis girdisi alarak göndeririz muhtemelen
yani bir nevi bonservisini eline verip yollamış oluruz.
bir daha böyle sözleşmeler yapılmaz ve oyuncuların karakterleri iyice tartılır ne diyelim

Belhanda o kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu ki suan farklı ülkelerden 15 takım klübe teklif vermişler yonetim fiyatı yükseltmeye calısiyormuş....

Barcelona yeni sezon yapılanmasinda Belhandayı düşünüyormus 35 milyon avroluk bir teklif hazırlamışlar....

Fifa geçen gün yaptığı toplantıda Belhanda denen yeryüzünde 3.5 milyon avro veren başka herhangi bir klüp olmadığı kap'a bildirmiş...

Dursun Özbek gecen gün yaptıgı basın acıklamasında Belhanda denen 3 yıllik sözlesme yapayım derken 3 ü 9 olarak sözlesmeye yazdıklarını 9 yıllık anlasma yapıldığını ifade etmiş...

Belhanda o kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu ki suan farklı ülkelerden 15 takım klübe teklif vermişler yonetim fiyatı yükseltmeye calısiyormuş....

Barcelona yeni sezon yapılanmasinda Belhandayı düşünüyormus 35 milyon avroluk bir teklif hazırlamışlar....

Fifa geçen gün yaptığı toplantıda Belhanda denen yeryüzünde 3.5 milyon avro veren başka herhangi bir klüp olmadığı kap'a bildirmiş...

Dursun Özbek gecen gün yaptıgı basın acıklamasında Belhanda denen 3 yıllik sözlesme yapayım derken 3 ü 9 olarak sözlesmeye yazdıklarını 9 yıllık anlasma yapıldığını ifade etmiş...

Gerçek soyadınız Kalorifer mi

Geri
Üst Alt