#10 Younès Belhanda

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yönetiminin satış listesinin ilk sırasında olan Younes Belhanda’nın gitmesini Florya personeli hiç istemiyor

Galatasaray’a 2017 yazında transfer olan Younes Belhanda’nın, satışı bu transfer döneminde sarı-kırmızılı yönetiminin a planı oldu. Ancak yönetim Faslı futbolcuyu satamadığı gibi şu ana kadar beklediği teklifleri almayı da başaramadı. Yıldız oyuncu ise bu planlardan uzak çalışmalarına devam ederken, Galatasaray’dan ayrılmayı hiç ön sıraya koymadı.

İstanbullu oldular
Ailesiyle birlikte 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Younes Belhanda artık bu şehre çok alıştı ve çocukları da Türkçe öğrendi. Küçük oğlu futbol okulunda top koştururken Florya’nın da neşesi oldu.

Belhanda’nın küçük oğlu Teknik direktör Fatih Terim’e dede diye hitap ediyor. Yıldız oyuncu Florya’daki tüm personel tarafından da çok seviliyor. Alçak gönüllü ve içten davranışlarıyla herkesin sevgisini kazanan 10 numaranın satılmasını tesisteki kimse istemiyor.

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yönetiminin satış listesinin ilk sırasında olan Younes Belhanda’nın gitmesini Florya personeli hiç istemiyor

Galatasaray’a 2017 yazında transfer olan Younes Belhanda’nın, satışı bu transfer döneminde sarı-kırmızılı yönetiminin a planı oldu. Ancak yönetim Faslı futbolcuyu satamadığı gibi şu ana kadar beklediği teklifleri almayı da başaramadı. Yıldız oyuncu ise bu planlardan uzak çalışmalarına devam ederken, Galatasaray’dan ayrılmayı hiç ön sıraya koymadı.

İstanbullu oldular
Ailesiyle birlikte 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Younes Belhanda artık bu şehre çok alıştı ve çocukları da Türkçe öğrendi. Küçük oğlu futbol okulunda top koştururken Florya’nın da neşesi oldu.

Belhanda’nın küçük oğlu Teknik direktör Fatih Terim’e dede diye hitap ediyor. Yıldız oyuncu Florya’daki tüm personel tarafından da çok seviliyor. Alçak gönüllü ve içten davranışlarıyla herkesin sevgisini kazanan 10 numaranın satılmasını tesisteki kimse istemiyor.
soyunma odasinda ve tesislerde surekli sorun cikaran, gamsiz herif miydi bu ustat:D

Personel cok seviyor diye adami takimda tutalim 3,5 Milyon ciklet parasi zaten.

Bu kadar başarısız olup bu kadar aidiyet sahibi herif hayatımda görmedim. Sneijder filan en başarılı halinde bile sıkıntı çıkarmaya meyilliydi. Bu kadar kafaca ve fiziken kendini hazır tutup bu kadar başarısız olmayı nasıl başarıyor bilemiyorum. İncelenmesi gereken bir vaka.

442de sol kanat oynamasına ben de okey olabilirim, elde adam yok.

2 şampiyonluk aidiyet hususunda yardımcı olmuştur eminim ki heis

Valla Fernando da 2 tane kazandı ama ilk fırsatta kıçına vura vura, kazandığının daha azına gitti takımdan. Bu oğlanda böyle ilginç bir şey var. Bok gibi oyuncu olduğunun, pek istediği türden bir teklifin çıkmayacağının farkındadır ama yine de insanın bu kadar sevilmediği ortamda bu kadar bağlılık göstermesi enteresan bir husus. Dünyanın en güzel İslam kentinde yaşamasının payı benim gözümde hepsinden daha önde gibi geliyor. Seneye kontratı bittiğinde dahi bugün kazandığının yarısına filan kalmak için kapımıza yamanacaktır diye düşünüyorum.

Valla Fernando da 2 tane kazandı ama ilk fırsatta kıçına vura vura, kazandığının daha azına gitti takımdan. Bu oğlanda böyle ilginç bir şey var. Bok gibi oyuncu olduğunun, pek istediği türden bir teklifin çıkmayacağının farkındadır ama yine de insanın bu kadar sevilmediği ortamda bu kadar bağlılık göstermesi enteresan bir husus. Dünyanın en güzel İslam kentinde yaşamasının payı benim gözümde hepsinden daha önde gibi geliyor. Seneye kontratı bittiğinde dahi bugün kazandığının yarısına filan kalmak için kapımıza yamanacaktır diye düşünüyorum.
aga niye zorluyosun yok berbat bk gibi falan diye. degil rtas yav... teklif de vardi gonderilmedi cunku terimin de dedigi gibi benzeri bi futbolcu yok :P
ayrica indirimle sozlesme uzatmak istedigini de biliyoruz zaten ins gerceklesir bu

Adam bok gibi falan degildi ki tamam suan bok gibi olsun ama son sampiyonluk sezonumuzda 17.haftadan sampiyonlugu kazandığımız 33.haftaya (bşk maçı)kadar 17 macta 13 g 4 m almışız. Bu kadar kritik bi zamanda Belhanda 10 gole doğrudan katkı vermiş ve takımın gol-asist bazında en başarılı 3.oyuncusu olmuş. Kaldı ki önündeki Onyekuru farkın açıldığı bazı maçlarda fastbreak kovalayan basket oyuncuları gibi oynuyodu. Belhanda 8 hatta direk Fernandonun yanına çekildiği bazı maclarda bile istatistik yapmasa da gayet iyi oynamıştı. Gitmesi gereken bi adamı savunmak istemiyorum ama bunlar gerçekler.

Geri
Üst Alt