#10 Younès Belhanda

Takimdaki en iyi ortasaha

CA8RZZ-WQAAY8ky.jpg

Galatasaray tarihinde gördüğüm en kötü, en özelliksiz 10 numara net. Bundan 1000 kat gamsız adam gördüm, 1000 kat kötü niyetli herif de gördüm ama bu kadar yeteneksizini ilk defa görüyorum. Bir Misimovic bunun kadar hayal kırıklığıydı diyebilirim ama onun bile yakın tarihin en kötü Galatasaray'ında bundan daha fazla aksiyonu vardı saha içinde. Kendisini takıma kazandıranları tebrik ediyor, kendisinin ve sevenlerinin (en azından seviyormuş gibi yapanların) gözlerinden öpüyorum.

Galatasaray tarihinde gördüğüm en kötü, en özelliksiz 10 numara net. Bundan 1000 kat gamsız adam gördüm, 1000 kat kötü niyetli herif de gördüm ama bu kadar yeteneksizini ilk defa görüyorum. Bir Misimovic bunun kadar hayal kırıklığıydı diyebilirim ama onun bile yakın tarihin en kötü Galatasaray'ında bundan daha fazla aksiyonu vardı saha içinde. Kendisini takıma kazandıranları tebrik ediyor, kendisinin ve sevenlerinin (en azından seviyormuş gibi yapanların) gözlerinden öpüyorum.
gökhan git
:)

En son 18/19'daki başak maçında futbol oynadı sanırım kendisi uzun zamandır sahada yaptığı başka bir şey zira.

Abi artık bonservis falan beklentim yok karşılıklı anlaşıp şunun sözleşmesini feshetsinler ya. Vallahi billahi bıktım bu adamın suretini görmekten.

Adamı oynatmayin gören almaz bunu . videolardan falan izleyen bir takım varsa ancak alır.

son senesi... son senesi..

Nitelikli dolandırıcılık suçu Türk Ceza Kanunu’ nun 158. Maddesinde düzenlenmiştir. Buna göre dolandırıcılık suçunun;

1. a) Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle,
  2. b) Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak suretiyle,
  3. c) Kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanmak suretiyle,
  4. d) Kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu meslek kuruluşlarının, siyasi parti, vakıf veya dernek tüzel kişiliklerinin araç olarak kullanılması suretiyle,
  5. e) Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına olarak,
  6. f) Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle,
  7. g) Basın ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,
  8. h) Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında; kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında,
  9. i) Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle,
  10. j) Banka veya diğer kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken bir kredinin açılmasını sağlamak maksadıyla,
  11. k) Sigorta bedelini almak maksadıyla,
  12. l) Kişinin, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle,
İşlenmesi halinde nitelikli dolandırıcılık suçu işlenmiş olacaktır.

1599145722182.webp

Ülkenin en iyi 10 numarasi. 5 milyon veren yoksa satilmamali.

böyle yazalimda, yönetim taraftar oyuncularin degerini düsürüyor diye isyan etmesin.

Adamın yaptığı top kayıpları abartıldığı kadar sinir bozucu değil ama yap(a)madığı o kadar şey var ki her geçen gün daha sinir bozucu olmaya başladı. Bi ara hiç degilse küfürle çalışıyodu en az hatası kadar artısı da vardı. Şimdi artısı yok gibi bisey. Kendisinin doğru oyun zannettiği şey sorumluluk almayıp,mıymıntı sekilde oynamak üzerine.

Geri
Üst Alt