#10 Younès Belhanda

Standardı bu olsa keşke takımda kalsın derim de maalesef bu değil :D Eğer satılacaksa güzel bir maç ile veda etmiş olur.

Bu adamdan surekli nefret edenleri anlarımda (kalite fetişistleri-work ethic tutkunu vasat tayfa-arap düşmanları) ; begeni kazanmak için sürekli fikrini değiştirip,fikrini kendine inandiranlar komik oluyo.

En sevmediğim yanı da bu işte herif canı isteyince Zidane oluyor canı istemeyince Mustafa Sarp, insan biraz dengede tutar.

En sevmediğim yanı da bu işte herif canı isteyince Zidane oluyor canı istemeyince Mustafa Sarp, insan biraz dengede tutar.
canı isteyince değil takımda ayakları iyi olan fazladan 2 kişi daha gelince rahatladı bu da. bundan bahsediyorum ben emre ve arda topu ileri taşımada ve pas konusunda yükünü hafifletecek

canı isteyince değil takımda ayakları iyi olan fazladan 2 kişi daha gelince rahatladı bu da. bundan bahsediyorum ben emre ve arda topu ileri taşımada ve pas konusunda yükünü hafifletecek
Bu kadar iyi oynuyorsa çok net 2 hafta içinde takımdan ayrılır. Hiç sekmez bu kural :D

Şu basit saçma sapan Barış Özbek tarzı pas hataları aşırı derecede rahatsız ediyor

Geri
Üst Alt