#10 Younès Belhanda

yine b.ktan bi maçta biraz kıpırdandı diye utanmasa övecek bazıları bunu, acayip kolay kandırılan bi taraftar kitlemiz var. bu adam yeni transfer olmadı yıllardır izliyoruz herzaman çöpün tekiydi ve hala da öyle. 1 maç oynar 5 maç takımın içine eder

Tek kursununu bu macta harcadi. Kalir ve agzimiza eder
Saçmalık

Gerçek istatistikler

Galatasaray-Gaziantep FK maçında en fazla ikili mücadele kazanan ve top kapan oyuncu Taylan Antalyalı oldu.

Topla buluşma: 84
Pas %: 81.8
Kazandığı ikili mücadele: 10
Kaptığı top: 6

Belahanda, arda, emre, marcao 3 top kapma

En çok top kaybeden BELAHANDA 5 KERE, emre 2 kere

En çok hava topu alan 6 kez ile saracchi (!?!?!)

Topu ayağında en çok tutan topçu
Belhanda 7.8
Taylan 7.2
Saracchi 6.2
Omar 5.3

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarıda pas hatası yapıp da ayağına 2 defa top gelen adamı ilk yarının en çok top kapanı yapmışlar

Üstelik bu adam açık ara en çok top kaybı yapan adam

Şimdi bize para kazandirmayip seneye beleşe fbye gitsin de göreceğim sizi

İlk yarıda pas hatası yapıp da ayağına 2 defa top gelen adamı ilk yarının en çok top kapanı yapmışlar

Üstelik bu adam açık ara en çok top kaybı yapan adam

Şimdi bize para kazandirmayip seneye beleşe fbye gitsin de göreceğim sizi

Bok gibi topcuysa , fenere gitmesinden bizene gitsin beleşe

Sen gidince bi 10 dakika özgürlük olacakmış. Kusura bakma kral bizde hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletecez.

Noldu yine kandırıldık mı

sent via GSC

Haavalını karşılamalarına sıcak değilim ama uğurlarken onurlandırarak göndermeliyiz fln
belhandadan bahsetti net
Haa tamam. Genel olarak haklı ama Belhanda özelinde kıçına tekme yiyerek gönderilmeyi hak ediyor.

sent via GSC

5A2ACF83-C164-4B1B-A5E3-981F6756452E.webp

Uğur Karakullukçu: "Belhanda, çok özel bir oyuncu. Yanında akıllı oynayan adamlar olunca çok iyi oynuyor. Yanında anlaşamayacağı adamlar olunca performansı düşüyor. Burada en kritik oyuncu Arda. Hem zeki hem teknik bir oyuncu. Arda, Belhanda'nın performansını yükseltir."

Uğur Karakullukçu: “Ben Belhanda’nın ne kazandığını biliyorum ama mesela Fenerbahçeli Enner Valencia’nın ne kazandığını bilmiyorum abi. Josef de Souza’nı ne kazanacağını bilmiyorum.''

Geri
Üst Alt