#10 Younès Belhanda

Herifte genetik şans bi dayanıklılık var, oyun içi devamlılığı üst düzey. Feghouli merkeze yaklaşıyor onun boşalttığı alana topsuz koşu atıyor ve bunu her maç defalarca yapıyor. Gelip savunmadan top çıkarıyor önde presi başlatıyor bekin kademesine giriyor. Hiç de sakatlanmiyor. Şu kısa mesafeden attığı tembel paslar, gereksiz top kayıpları ve cılız sutlari olmasa bence burada efsane olurdu çünkü her maç formayı ıslatıyor. Ki ben bu kötü yanlarını oyun içinde kontrol edemediği yüksek nabzına bağlıyorum.

Son düzenleme:
Dünkü oyunu başkası oynasa ne top oynadı lan derdim.

Belhanda diye yeterince övülmüyor lakin işleri buraya getiren de o.

Transfer dönemi bitince yine salarsa şaşırmam.

Satilmazsa yeni sözlesme kapana kadar asilir bence. Sonra artik kontrat cebinde oldugu an bir de taraftar geri döndügünde kötü oynarsa fazla sasirmam.

her maça bir gol, asist veya büyük takdir alacağı hareketlerle başlasa inanılmaz futbolcu olurdu. maç içinde bir hatasında, hakeme öfkelendiğinde, rakibe kızdığında vs konsantrasyonu şile denizi gibi dalgalanıyor ve oralarda beyin-ayak iletişimi bitiyor maalesef yer yer. arda sahada onu pohpohlama, şoklama işini iyi yapıyor.

fenerin içinden geçerse sözleşme uzatılmasına(1.5 civarı) laf etmeyeceğim top tepicimiz.

bu zerzevat yönetim daha iyisini bırak topa vurmayı bilen topçu alamıyor çünkü.

aynen.... transfer dönemi bitsin de görelim belhanda ustayı...

futbolcuğuna lafım yoktu zaten ama iş ahlakı bozuk birisi maalesef.

Younes Belhanda'nın maç raporunda istatistiklerine bakmadan önce hemen bir ısı haritasına bakın. Maçtaki yine özel performanslardan biri de oydu. 10 saniye içinde rakipten top kapıp, tekrar oyun kurup, yaptığı topsuz koşularla tekrar pas isteyip, rakip hatları delen oyuncu oldu. Oyunun iki yönünde de çok efektif bir maç çıkardı. Belhanda'yı bu maç ayıran en önemli şey de buydu. Sağ çizgiden gelip, Babel'in arkasına koşu atıp golü atan oyuncu oldu. Bir 'Afferim koçum' da ona..

belhanda-rapor.webp

sanki taraftar olmayinca daha rahat oynuyor gibi. Taraftarimizda hatali adamin daha ilk geldigi gunde Sneijderin formasini verdikleri icin taraftar ates puskurmustu halbuki adamin hic sucu yokken. ondan sonrada gerisi geldi zaten.

Bizdeki en iyi macini oynadı. Boyle oynayacaksa kalsin. Kontrat yılı oldugu icin de oynar herhalde.

Geri
Üst Alt