- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
raporlayalım
yukarda yazıyor hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlayalım
Adamligi sana soracak degiliz veledmusap bari hicbi sey yazma da adam sanalim
7 yasindaki cocuk gibisin toptan anlamadigini herkes biliyo bari bi sey yazma sus
yazdiklarindan utanmiyon mu ciddi soruyorum yok ayaklarina tas baglayalim yiyosa oyle oynasin falan diceksin yakinda. yukarda yazdiklarini okudum ben utandim vazgec artik su sacma sapan durumdanAdamligi sana soracak degiliz veled![]()
Adamligi sana soracak degiliz veledbelhanda ugruna neyse... 0,0bilen bir varliksin
Sen önce adam gibi yazmayi bile ondan sonra sana 100 kere dedigim seyi aciklarim. Tabi beyin kapasiten almadigindan dolayi ( normal belhanda askin ile dolu) anlayamazsin yenidenyazdiklarindan utanmiyon mu ciddi soruyorum yok ayaklarina tas baglayalim yiyosa oyle oynasin falan diceksin yakinda. yukarda yazdiklarini okudum ben utandim vazgec artik su sacma sapan durumdan
dediSen önce adam gibi yazmayi bile ondan sonra sana 100 kere dedigim seyi aciklarim. Tabi beyin kapasiten almadigindan dolayi ( normal belhanda askin ile dolu) anlayamazsin yeniden
tamam ustat gitti yeterSenin ki görüs degil ki ön yargi ve nefret,sebebi de sneijder’in yerine gelmesi ve forma numarasini almasi
Bu kadar kin tutmaya Ne gerek var
Saplanti haline getirmis takintili olma