- 3 Temmuz 2012
- 137.961
- 86.834
- 5.338
okey@Keramettin TANRIVERDİ şef beni belhanda profilinden sınırsız uzaklaştırır mısın ? sinir patlaması yaşamak üzereyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okey@Keramettin TANRIVERDİ şef beni belhanda profilinden sınırsız uzaklaştırır mısın ? sinir patlaması yaşamak üzereyim
Aynen . Canin yan hesabimisin?hatasız oynadı
evet hata yapmadı macta?Aynen . Canin yan hesabimisin?
Degil mi. Luyindamanin son anda girerken top hatasi bak kimden cikti mesela. Veya önde 2-3 kere daha pas hatasi yapan 10nolumuz kim meselaevet hata yapmadı macta?
o benim yan hesabım olamaz ben onun yan hesabı olurum musap! hiyerarşiyi unutmaAynen . Canin yan hesabimisin?
90 dakıka ıncelersek hatasız topcu yok taylana suan sövmemız lazım meselaDegil mi. Luyindamanin son anda girerken top hatasi bak kimden cikti mesela. Veya önde 2-3 kere daha pas hatasi yapan 10nolumuz kim mesela
O zaman Hatasiz demeyeceksin degil mi?90 dakıka ıncelersek hatasız topcu yok taylana suan sövmemız lazım mesela
kişisel kinimizi bi kenara koyup yorumlayalım eskısı gibi hata yapmadı
bende 2 maclık kredisi mevcutO zaman Hatasiz demeyeceksin degil mi?
eskidi gibi hata yapmadi dedin: Luyindama o manyak müdahaleyi yapmasaydi yiyorduk. Yeniden gol yediriyordu hamdolsun
yav ne luyisinden bahsediyon manyak müdahaleye gelemden 3 gol yedirmedigine şükret luyinin içmiş gibi top oynuyo kaç maçtır tek kelime etmiyosunO zaman Hatasiz demeyeceksin degil mi?
eskidi gibi hata yapmadi dedin: Luyindama o manyak müdahaleyi yapmasaydi yiyorduk. Yeniden gol yediriyordu hamdolsun
Gözünü güzel boyamis xd. O iki maci gecen rezil gecen 3 senesinden bir maca yaz.bende 2 maclık kredisi mevcut
suan ıcın kralhandadır
bilmıyorum genel olarak yorgunduk bu macta kimseye hata aramam ama feguli bile bile kötü oynadıGözünü güzel boyamis xd. O iki maci gecen rezil gecen 3 senesinden bir maca yaz.
Luyindama iyi oynadi mi yaziyor orada ? Luyi o müdahale yi yapmasaydi yine Yediriyordu arap.yav ne luyisinden bahsediyon manyak müdahaleye gelemden 3 gol yedirmedigine şükret luyinin içmiş gibi top oynuyo kaç maçtır tek kelime etmiyosun