#10 Younès Belhanda

Sezonda üç maç iyi oynama kotasını doldurdu gitmezse böyle devam eder kral

sonuna kadar haklıydı burda. böyle aptal herifler yüzünden hem oyundan alındı hem küfürler vs
ehgm9juwoaeus11-1.webp

Bugun Rangersin 1.golunde Kent'in hagiye attigi derin topu (asistin asisti) takımda atabilecek tek adam sirf bu yuzden iyisi bulunmazsa kalmali. Soruyorum 3 aylar topçusu denen ama sadece 1 dönem top oynayan adamın suan yapabildiği herhangi bisey kaldı mı ?

Kendisini Babel şerrosunun önüne koyduğum için özür diliyorum. Hakikaten takımda o kadar gereksiz herif var ki bunun vasat işleri bile en azından denedi diye insanın gözünde kıymete biniyor. Umarım kalır, zaten transferde her yerden batmışız, bu herifin de kalan 1 yıllık maaşı abad etmez bizi.

KRAL'ın başlığna uğramışken bir selam verelim

SELAM

sonuna kadar haklıydı burda. böyle aptal herifler yüzünden hem oyundan alındı hem küfürler vs
Ekli dosyayı görüntüle 96963
şu konuda hak verdim bende belhandan önce tepki koymamız gereken adam feghouli ve babeldi ozaman ama ibre hep belhandaya döndü. dikine oynadı devamlı top kaptırsa bile dikine oynayp sorumluluk aldı. feg gibi kaptırdıgı topa yürümedi.

Böyle küt-at gözlüklü kıyaslamaları sevmem ama samimi söylüyorum bence soldaki arkadaş daha iyi topçu şuana kadar takımların ödediği bonservis bu oyuncularda umurumda değil Morata gibi..
1601729329371.png

1.Resim -> Yıllık 900.000 €
2.Resim -> Yıllık 4-5 Milyon € arasına tekabul ediyor.
1.Resim -> Son ödenilen bonservis 0 €
2.Resim -> 10.000.000 €
1.Resim -> Takımının 19/20 Sezonunda Süper ligde attığı gol ve onun katkısı(gol+asist) 9/23 ->15 maçta (sezonun 2.yarısı)
2.Resim -> Takımının 19/20 Sezonunda Süper ligde attığı gol ve onun katkısı(gol+asist) 7/55
1601729719335.png
1601729756558.png

Bilerek oynamıyor gitsin işte ne tutuyonuz ya yerinin dolmasına gerek yok.

Geri
Üst Alt