#10 Younès Belhanda

11 başlar yaylanla yanyana fegulinin arkasında oynayacaktır

terim sever aşırı hareketleri ödüllendirecektir şüphesiz

Ilk 11 oynamasi icin sebep yok, en azindan ben bulamiyorum. Son 3 haftadaki oyunu kim begenmedi? Kayseri belki zayif ama Rize ve Hatay gayet diri takimlar. Son 3 haftada ne degismeli dersek, kisisel gorusum ; Cagne yerine topla arasi daha iyi birisi, Emre Akbaba yerine daha diri ve guclu birisi, Ogulcan yerine daha iyi adam eksilten birisi. Suanda Belhanda icin takimda yer yok. Tek ihtimal Fegh yoruldugunda onun yerine girebilir.

Bence gitmemeli. Yaptıgı el kol hareketleri sebepsizce kahkaha attırıyor,böyle bir adamı bir daha bulamayız. Gülmemiz için kalmalı.

Sol ön oynasin arada kilincla done done

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akbaba kesilip kadroya girer. Gidene kadar böyle en azından. Orta sahada Feghouli-Kılınç-Akbaba'yla çıkınca Hatay maçında olduğu üzere helva gibi orta saha oluyor.

basladi medya yine belhanda uzerinden salaklari eglendirmeye
olm şunu yapma işte

belhandanın şabanlıkları olsada bahsedildiği kadar kötü değil kötü bi performansıda yok genele yayarsak ama sürekli haklı haksız dillemen insanları soğutuyo bu adamdan

zamanında aydın selçukta aynı hatayı yaptı nötr olanlar bile nefret etti selçuktan

Vadesi doldu misyonu bitti ,sahada bundan sonra zidaneda kesilse bitti ömer gibi oynasada kabul etmek lazım

Ilk 11 oynamasi icin sebep yok, en azindan ben bulamiyorum. Son 3 haftadaki oyunu kim begenmedi? Kayseri belki zayif ama Rize ve Hatay gayet diri takimlar. Son 3 haftada ne degismeli dersek, kisisel gorusum ; Cagne yerine topla arasi daha iyi birisi, Emre Akbaba yerine daha diri ve guclu birisi, Ogulcan yerine daha iyi adam eksilten birisi. Suanda Belhanda icin takimda yer yok. Tek ihtimal Fegh yoruldugunda onun yerine girebilir.

Yedek başlarsa zaten takımın iyi gitmesinden dolayıdır Emre akbaba belhandadan ne topu alacak isimdir ne belhandayı yedek bırakacak isimdir

olm şunu yapma işte

belhandanın şabanlıkları olsada bahsedildiği kadar kötü değil kötü bi performansıda yok genele yayarsak ama sürekli haklı haksız dillemen insanları soğutuyo bu adamdan

zamanında aydın selçukta aynı hatayı yaptı nötr olanlar bile nefret etti selçuktan

Vadesi doldu misyonu bitti ,sahada bundan sonra zidaneda kesilse bitti ömer gibi oynasada kabul etmek lazım
bu adam ucaktan inmeden hakaretlere baslanan biri benle bi alakasi yok 110kglik 10 numaramızın dehlenecegini bilenler hemen handaya atlamisti zaten hic girmeyecegim o muhabbete
zidaneliga gerek yok en basiti hakeme itiraz ederken bile aha kendini attirmaya calisiyo diyen dingiller 1 hafta sonra takimda itiraz eden kimse yok diye agliyor

Geri
Üst Alt