#10 Younès Belhanda

bu adam ucaktan inmeden hakaretlere baslanan biri benle bi alakasi yok 110kglik 10 numaramızın dehlenecegini bilenler hemen handaya atlamisti zaten hic girmeyecegim o muhabbete
zidaneliga gerek yok en basiti hakeme itiraz ederken bile aha kendini attirmaya calisiyo diyen dingiller 1 hafta sonra takimda itiraz eden kimse yok diye agliyor
Senin de Sneijder diloluğu yapanlardan bir farkın yok.

Onlar ona biat ediyor sen buna.

Doğruya doğru demeyen biri olarak ne kimseye dingil demeye ne de laf atmaya hakkın yok o yüzden.

Kötü olduğunda sesini çıkarmayıp iyi olduğunda eleştirenlere laf atmak da bir o kadar kötü bir davranış tarzı.

bu adam ucaktan inmeden hakaretlere baslanan biri benle bi alakasi yok 110kglik 10 numaramızın dehlenecegini bilenler hemen handaya atlamisti zaten hic girmeyecegim o muhabbete
zidaneliga gerek yok en basiti hakeme itiraz ederken bile aha kendini attirmaya calisiyo diyen dingiller 1 hafta sonra takimda itiraz eden kimse yok diye agliyor

Forumda yada sosyal medyada yıllık 5 alan sosoyu eleştiren kimseye rastlamıyorum gücü yeten belhandaya tam gaz sallıyor

Ha gerçek şu ki
Feg
Belhanda
Falcao
Babel

Hepsi gitmeli

Hiç biri aldığı paranın hakkını vermiyor, vermeyecek de.

Yok abi yüzde 5 felan, beleşhanda Malhanda faslı Bedevi zaten kelimeler yüzde 95 böyle seçilip yazılıyor
En az forumun yarısı Feghouli'den memnun değildir ki Paşa maçı sonrası bu oran %90dı.

Ki Feghouli'nin yapabilecekleri Belhanda'ya göre çok daha fazla ama istikrarsız ve yüksek maaşlılardan sıkıldı herkes. Ben de dahil.

Ha gerçek şu ki
Feg
Belhanda
Falcao
Babel

Hepsi gitmeli

Hiç biri aldığı paranın hakkını vermiyor, vermeyecek de.

Belhanda dışındakilerle hemfikirim tamam 2 m civarına belhandayla uzatmak yerine sattık diyelim bu yönetim ya da gelecek yönetimlerin ben senelik 2 m alıp da bu oyuncu kadar oynayan birini bulacağını sanmıyorum evet bu biraz yorum ama düşüncem bu

Senin de Sneijder diloluğu yapanlardan bir farkın yok.

Onlar ona biat ediyor sen buna.

Doğruya doğru demeyen biri olarak ne kimseye dingil demeye ne de laf atmaya hakkın yok o yüzden.

Kötü olduğunda sesini çıkarmayıp iyi olduğunda eleştirenlere laf atmak da bir o kadar kötü bir davranış tarzı.
dogruya dogru yanlisa yanlis dedigim icin daha gecen gustavo muhabbeti ettik veya terimcilerle tartistim ben buna biat etmiyorum kötü oldugunda yazdigim mesajlarim da var ama iyi oynarken bile sövülen bi adam icin onlara laf da derim. daha bu son kupa macinda sana sordum nasil diye cevap vermedin sen de biliyodun adamin kötü oynamadigini hatta takimda en iyi oynayan oldugunu ama yazmadin dogruya dogru diyen biri olarak yazabilirdin abi

dogruya dogru yanlisa yanlis dedigim icin daha gecen gustavo muhabbeti ettik veya terimcilerle tartistim ben buna biat etmiyorum kötü oldugunda yazdigim mesajlarim da var ama iyi oynarken bile sövülen bi adam icin onlara laf da derim. daha bu son kupa macinda sana sordum nasil diye cevap vermedin sen de biliyodun adamin kötü oynamadigini hatta takimda en iyi oynayan oldugunu ama yazmadin dogruya dogru diyen biri olarak yazabilirdin abi
pas atıyor yanlışlıkla :(

Sen belhandanın eşi dostu akrabası sevgilisi değilsinki taraftarsın niye adamı her konuda savunmak istiyosun ısrarla adam iyi oynuyo iyiydi dersin demelisinde kötü oynuyo sen yine başka topçulara bok atıp bu adamı kayırma derdindesin aynı fatih çeliğin akpnin yanlışlarını görmeyip diğer partileri boklaması gibi senin yaptığında

Mesela forumda hayri komik bi adam herkes bilir ve sever ama burda 7/24 hayri dillenirse insanlarda antipati oluşur komik gelmemeye başlar sende belhandada bunu yaratıyosun istemeyerek ki belhanda senin alsettirdiğin gibi/kadar iyi değil

Görmedim o yorumu.

Darıca maçıyla ilgili üzerine konuşulması gerekmeyen bir maç dedim zaten, yeterliydi o.

Bence 1.5 civarında maaşa 2 sene uzatabiliriz sözleşmesini eğer daha fazla isterse yapacak bir şey yok. Satış yapılıp scout ekibi belhanda rolünde bir oyuncu bulmadığı sürece bonservissiz kendisinden daha iyi bir oyuncu alamayız.

Bazı topçular eleştirilmiyo denmiş beyler bi gidin bakın konulara neler yazılmış

feg eleştirilmiyo denmiş adam ilk sene boktan oynarken kılıçtan geçiriliyodu son döneminde iyi oynadı şamp olduk,ikinci senede aynı şekilde başlarda çok eleştirilirken sona doğru vites artırdı ve en büyük pay sahiplerinden biri oldu şampiyonlukta,geçen sene ts deplasmanı sonrası bi bakın neler yazılmış ne anası kaldı ne bacısı adamın ki belhandadan daha fazla para alıyo bu adam

Falcao,babel,diagne iyi para alan adamlarıda geçtim daha 1 maç oynayan ali yavuzu bile asıp kestik geçen

musleraya bile kötü dönemlerinde tataftar neler diyodu,marcao için falan sözlüktede bi yazı var bunla ilgili biri yazmış eleştirilmeyen oyuncu yok ama işi sadece brlhandaya indirgeyip hep onu eleştiriyosunuz demek çok saçma

Yedek başlarsa zaten takımın iyi gitmesinden dolayıdır Emre akbaba belhandadan ne topu alacak isimdir ne belhandayı yedek bırakacak isimdir
Zaten elimde olsa 3 oyuncu degistirrim diye yazmadim mi? Emre Belhanda'dan iyi nerede dedim? Adami savunacagim diye alakasiz yerlerden sekilden sekile girmeyin. Belhanda'dan bana ne Emre'den bana ne

624005.jpg

Younes Belhanda, Andriy Yarmolenko, Artem Kravets ,Domagoj Vida

Geri
Üst Alt