Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.040
- 2.902
- 1.748
Bu adam yüzünden ceza yiyorum bunu savunanlar var .Korner kullanıyor buna korner kullandıran da oynatan da beğenen de alan da ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya reis totem yaptığını felan düşünmeye başladımdua etsin taylan hemen topu kapti. Cok rezil yine
taylan daha çok kaybetmişPaso top kayibi pas kayibi. Cikar al ogulcani
bazen öyle eleştiriyorlar ki bu oyunun takım futbolu olduğunu unutuyorlartaylan daha çok kaybetmiş
Ekli dosyayı görüntüle 105508
Ne totemi Allah askina her topu kayip, her ortasi lesin oglu. Taylan bunun pisliklerini temiziyorya reis totem yaptığını felan düşünmeye başladım
eyvallah.Ne totemi Allah askina her topu kayip, her ortasi lesin oglu. Taylan bunun pisliklerini temiziyor
Pas hatalari, orta facialari da ekle amataylan daha çok kaybetmiş
Ekli dosyayı görüntüle 105508
Pas hatalari, orta facialari da ekle ama
ben fena bulmadım ilk yarıda taylandan ve fegden iyi ama ortalar felaket
omar da leş gib orta açıyor bizim takım orta özürlüsü
orta özürlüsü oldugu asikar , ama sirf inadina kotu oynuyor demek ve bok atmak cocuksu geliyor bana, neyse o
Seni gözüne kestirdi Sami. Direnme.ben iyi dedim zaten reis ama bana demedin sanki
ben iyi dedim zaten reis ama bana demedin sanki
Yok bana dedi de, belhanda sevicilerini pek ciddiye almayi biraktim artik. He diyip gecmekarari aldimben iyi dedim zaten reis ama bana demedin sanki