#10 Younès Belhanda

Pas hatalarını ozlemestik hasret giderdik.

Can karacacak yokken belhandayi sevenler cogalmis ya la. Rahat uyu reis. Emanetin burdaki arkadaslarda.

Bu futbol fakirini savunanlari yogun bakima alip oksijen takviyesi yapmak lazim. Durumlari hic ic acici degil.

adam ilk yarı 8-9 tane güzel pas atmış 1 2 kısa pas hatasına rağmen ölesiye eleştirdiniz ben anladım ki gol ya da asist yapmadan ağzıyla zıplayıp kuş tutsun size kendini beğendiremez
aynen ondan. bundan dolayi da arda sadece iyi. gol atti diye övülüyor. yoksa övülmezdi

aynen ondan. bundan dolayi da arda sadece iyi. gol atti diye övülüyor. yoksa övülmezdi
abi anlamadığınız olay şu belhanda da arda da soso da zaten formsuz zamanlardan geçiyor yedek yok zorlayacak genç yok biz emre akbablarla ömerlerde bi noktaya gelemeyiz eldekiler bu max verimi almalıyız arda da belhanda da covid geçirdi toparlanıyorlar devre arasına kadar destek verelim

Gülüyorum artik bunu izlerken inanın kendini izlese kendisi de güler sahada koşusu kimse pas vermek istemiyor arkadaşları da artık ondan umudunu kesmiş saklanıyor bazen hava toplarında komedi kornerleri müthiş kaleyi bulsa şutları belki gol olur ama hep nedense birilerine çarpıyor yada dışarı gidiyor hoca 90 dakika sahada tutuyor bunu

abi anlamadığınız olay şu belhanda da arda da soso da zaten formsuz zamanlardan geçiyor yedek yok zorlayacak genç yok biz emre akbablarla ömerlerde bi noktaya gelemeyiz eldekiler bu max verimi almalıyız arda da belhanda da covid geçirdi toparlanıyorlar devre arasına kadar destek verelim
Belhanda 4 senedir „formsuz“ ara sira formunda

Bu herife artık sinirlenemiyorum bile. Bence tamamen psikolojik manipülasyon yapıyor. Kendisine küfür edilmekten hoşlanan sado-mazo bir tip. Yaptığı pas hatalarını bilinçli yaptığını düşünüyorum. Ayağı olan ve zihinsel sorunu bulunmayan hiçbir insan böyle saçmalıklar yapamaz.

Geri
Üst Alt