Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.321
- 1.275
- 648
Devre arası geldi kıpırdamaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi büyük macta iyidi? 0 gol 0 asist yapti 4 senede. Ilk senesinde divingden dolayi kirmizi yedi rahat fb macinda 0-0 bitti. Bjk mscinda kirmizi yerdi var olsaydi sampiyonluk gidiyordu. Bos yaptin bir daha yapmailk 2 sene en çok maça çıkan orta sahalardan biri takımı şampiyon olmuş büyük maçlarda iyi oynamış sence haksızlık etmiyor musun
trabzon bjk kadıköy başakHangi büyük macta iyidi? 0 gol 0 asist yapti 4 senede. Ilk senesinde divingden dolayi kirmizi yedi rahat fb macinda 0-0 bitti. Bjk mscinda kirmizi yerdi var olsaydi sampiyonluk gidiyordu. Bos yaptin bir daha yapma
Kadiköyde dua etsin Deniz salagi terimi itip kulübüye daldi. Yoksa onlar 11 biz 10 kisi olup maci kaybederdik. Bi ts maci iyi 2 gol attigi. Halen bos yapiyorsuntrabzon bjk kadıköy başak
Kadiköyde dua etsin Deniz salagi terimi itip kulübüye daldi. Yoksa onlar 11 biz 10 kisi olup maci kaybederdik. Bi ts maci iyi 2 gol attigi. Halen bos yapiyorsun
ilk 2 poziyonda diagne salağı 2 asistini yemiş
sıra sıra atacağım bekle ama izleyeceksen atcam yorma beni yoksa musapcımEe ben ne dedim? Sadece su mac var iste. Adam sampiyonluk macta katlediyordu dirsek atarak.
Yorulma bosunasıra sıra atacağım bekle ama izleyeceksen atcam yorma beni yoksa musapcım![]()
Sosa bunu yan yatirip 5 kere düz becerir. Degil sosa Ömer bile daha katki verdibir ara sosayla bunu kıyaslayanlar vardı az kaldı öğreneceksiniz![]()
daha da senle belhanda tartışmam bu yorum üzerineSosa bunu yan yatirip 5 kere düz becerir. Degil sosa Ömer bile daha katki verdi
Oh bedaha da senle belhanda tartışmam bu yorum üzerine
Sosa bunu yan yatirip 5 kere düz becerir. Degil sosa Ömer bile daha katki verdi