- 13 Ekim 2014
- 108.654
- 58.337
- 4.588
Ts+ bjkdeki sosa öyle. Dua edelim ki fbye giden herkes mala bagliyorOha birader.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts+ bjkdeki sosa öyle. Dua edelim ki fbye giden herkes mala bagliyorOha birader.
diagne evde oturan benim bile asistimi yemiş olabilir kendisi tam anlamıyla bitirici olmayan forvetmaçın başında 1 asistini yedi diagne
Ts+ bjkdeki sosa öyle. Dua edelim ki fbye giden herkes mala bagliyor
Fotoğrafımı belhanda yapıp 2 dakika savunayım dedim.diagne evde oturan benim bile asistimi yemiş olabilir kendisi tam anlamıyla bitirici olmayan forvet
daha da senle belhanda tartışmam bu yorum üzerine
%100Belhanda müthiş egoist biri.. sadece attığı topa odaklanıyor o topun geçmeme ihtimalini düşünmüyor kesinlikle aklına koyduysa kendi kalesinin dibinde de olsa onu dener mutlaka.. Geçen haftaki golü Ali yavuza yıkanlar oldu bu herif her oynadığı maç en az 3 kez böyle saçma top kaybediyor
Defolup gidecegi gunu dort gozle bekliyorum diyecem de gidip sozlesme uzatirlar simdi.
bu saatten sonra cund hayranı olacağıztakımda topçu kalmamış kralhandayı gönderme derdindesiniz gönderek de bi etebo daha gelsin size o müstehak