#10 Younès Belhanda

Biz topu kaptıktan sonra orta alandan çıkarken Trabzonsporlu oyuncuya attığı müthiş topuk pası çok klastı. Kral.

Inanamiyorum, 1.5 milyon euro bizim icin neredeyse super yildiz maasi. Yonetim insallah bu skandala imza atmaz.
Bence kotu oyuncu falan filani gectim yasi artik +30
Bunun icin 1.5 milyona yabanci hakkini mi kullanacagiz? + O bolgeye hamle sansin kalmiyor
Cok istiyorlarsa hakki 4 milyon lira. Madem Istanbul'u cok seviyor 4 milyona da krallar gibi yasar.

bence de en kötü oynadığı maç ama organizasyonların hepsinde pası alan dağıtan takım arkadaşlarının aradığı isim o basit pas hatalarını yapmasa kimsenin eleştireceğini de düşünmüyorum ( bence çoğu insan maçı izlerken sadece topu takip ettiği için de yerden yere vuruluyorsun ) sensiz 11 kurup 3 puan hayal edenlere ömer bayramlı vitaminsiz emre akbabalı kadro kuranlara inat seni savunacağım inşallah daha iyiye gideceğiz

bizim maçı belhandayı dürbünle falan izlemek için izleyen kitlelerin hedefi olması normal
ama burdaki sıkıntı sadece pas hatalarını görmeleri, biraz ayar yaparlarsa niye terimin vazgeçmediği herif oldugunu anlarlar

bizim maçı belhandayı dürbünle falan izlemek için izleyen kitlelerin hedefi olması normal
ama burdaki sıkıntı sadece pas hatalarını görmeleri, biraz ayar yaparlarsa niye terimin vazgeçmediği herif oldugunu anlarlar
herkes hocacı kimse hocanın en sevdiği evladı belocu değil ahahahaha

Ortasahada sertlik katan tek isim ama pas hataları aşırı can sıkıcı. Kafası oyunda olsa hiçbirini yapmaz ama oyunda değildi
Sorun neyse çözülmeli

Ortasahada sertlik katan tek isim ama pas hataları aşırı can sıkıcı. Kafası oyunda olsa hiçbirini yapmaz ama oyunda değildi
Sorun neyse çözülmeli
gole kadar öyleydi golden sonra o da rahatladı sanki. ben aslında sorun oldugunu sanmıyorum herif hep böyle yani sözleşme konusu kafasını karıştırmış falan diyemem :D

20781.webp

Geri
Üst Alt