#10 Younès Belhanda

Valla laf edilecek bir olayı yok ama adam sıçıp batırmadı diye iyi kabul etmek de kendisinin ne kadar vasıfsız olduğunu tekrar gösteriyor. Şöyle maçları çözecek bir olayı yoksa niye sahada yer işgal ediyor ki? Sabahtan akşama gömülen ve gömülmeyi de hak eden Feg bile sahada olsa eminim 1 tane dahi olsa şans yaratırdı, bu adamın iyi gününde de kötü gününde de bir boka yaramıyor ise varlığı elbette sorgulanacak, idare ediyor diye buna tamah mı edeceğiz?
şöyle maçları çözecek geride kalan 10 tane daha adamın vardı da onlar niye çözmedi dediğin lafa bak sahada niye yer işgal ediyor ki diyosun mantıklı mı bu söylemin? adam şans mı yaratamadı ne yaptı o kadar araya atılan uzun toplar şutlar ne oldu baskası mı attı bunları başkası atsa gerçi salya akıtarak yazarsınız da adamın adı belhanda olunca işler değişiyor tabi. idare ediyor bi performansı yoktu gayet iyi oynadı bunu demekten niye korkuyorsunuz ya aklı başında adamsın

İyi diyenler omer bayramla falan kiyasliyor sanırım.. bu adam aldığı paranın 1/3unu bile hak etmeyen vurdumduymaz savruk adamın teki..

Bu adama tek kelime etmeyin. Bizim yönetim bile buna yazılan eleştiri ve ironilerden rahatsız olup banlıyor. Boşuna sinirlerinizi yıpratmayın

İyi diyenler omer bayramla falan kiyasliyor sanırım.. bu adam aldığı paranın 1/3unu bile hak etmeyen vurdumduymaz savruk adamın teki..
aga iyi oynamadı mı bu akşam? aldıgı parayı ona veren dert etsin sen parasına yorum yapıyorsan helal olsun iyi kazanıyor de o zaman
iyi oynadıgında niye iyi oynadı diyemiyorsunuz ya

şöyle maçları çözecek geride kalan 10 tane daha adamın vardı da onlar niye çözmedi dediğin lafa bak sahada niye yer işgal ediyor ki diyosun mantıklı mı bu söylemin? adam şans mı yaratamadı ne yaptı o kadar araya atılan uzun toplar şutlar ne oldu baskası mı attı bunları başkası atsa gerçi salya akıtarak yazarsınız da adamın adı belhanda olunca işler değişiyor tabi. idare ediyor bi performansı yoktu gayet iyi oynadı bunu demekten niye korkuyorsunuz ya aklı başında adamsın
10 tane adam mı vardı? Kaleciden, stoperden vs maç çözmesini bekliyorsun herhalde birde sağlıklı konuşmaktan bahsediyorsun? Pozisyon itibariyle kreatif olması gereken pozisyonlar bellidir, bunları tek tek saymaya gerek yok ama 10 olmadığı da aşikar. Bu maçta, bir tane araya attığı top örneği söyler misin? Donk ve Marcao mu daha çok ara topu atmıştır yoksa bu mu? Valla bu iyi ise sana göre bu maçta aldığımız skorda iyidir. Bu takımın iyi oynayan oyuncusu bu ise, evinde Antalya'yı yenemez elbette.

Bugün bu herif de kötü oynadıysa biz Antalya'dan yine iyi 1 puan almışız.

arda marcao ve kendisi takımın en iyisiydi

Ilk yarida iyiydi, devamli oyunun icindeydi, ikinci yarida ise tum takim gibi o da oyundan dustu.

Ömer ve Akbaba’dan daha iyi diyip utanmadan savunuyorlar üstelik. Sanki biz bu takımı eskiden hiç izlemiyorduk. Benim 30 senedir izlediğim Galatasaray’ın en kötü 10 numarası. Şimdi yine çıkarlar ama bu adam 10 numara değil diyenler.

aga iyi oynamadı mı bu akşam? aldıgı parayı ona veren dert etsin sen parasına yorum yapıyorsan helal olsun iyi kazanıyor de o zaman
iyi oynadıgında niye iyi oynadı diyemiyorsunuz ya

Sayfa geçmişinde defalarca iyi oynadığı maçtan sonra yazdım açık yüreklilikle sevmesem de iyi oynadı diye.. Ama bu maç begenmedim vasatti omerden iyi olması benim için kriter degil..
Genel fikrim zaten belli sene sonu botokslu- fegh-akbaba-belh gibi adamların işi yok takimda bu adamların hiçbiri parasınin adamı degil... Umarım maaş indirim sözleşme uzatma saçmalığın yapmayız başka yerde max 1-1.5 alacak adamlara 2 verip indirim yaptı diye sevinir bizim yönetim

10 tane adam mı vardı? Kaleciden, stoperden vs maç çözmesini bekliyorsun herhalde birde sağlıklı konuşmaktan bahsediyorsun? Pozisyon itibariyle kreatif olması gereken pozisyonlar bellidir, bunları tek tek saymaya gerek yok ama 10 olmadığı da aşikar. Bu maçta, bir tane araya attığı top örneği söyler misin? Donk ve Marcao mu daha çok ara topu atmıştır yoksa bu mu? Valla bu iyi ise sana göre bu maçta aldığımız skorda iyidir. Bu takımın iyi oynayan oyuncusu bu ise, evinde Antalya'yı yenemez elbette.
havadan emreye, uzun top linnese, yerden oğulcana istedigini tekrar aç izle, araya atılan toptan kastın kaleciyle kk ise bilemem. takımda 2 kreatif adam var biri bu diğeri arda, bunlar elinden geleni yaptı gayet de iyilerdi ama sizin bakışınız inanılmaz tepede oldugu için ben yorum yapmıyorum daha

Sayfa geçmişinde defalarca iyi oynadığı maçtan sonra yazdım açık yüreklilikle sevmesem de iyi oynadı diye.. Ama bu maç begenmedim vasatti omerden iyi olması benim için kriter degil..
Genel fikrim zaten belli sene sonu botokslu- fegh-akbaba-belh gibi adamların işi yok takimda bu adamların hiçbiri parasınin adamı degil...
yav ne ömeri ya
bu maç begenmediysen hangi maç begendin merak ettim valla

Ya siz şaka misiniz belhanda izlese kendini o bile kim bu 10 numara der utanır .donk daha fazla ara top attı .maçı ilk yarıda belhanda yüzünden açamadık sorumluluk almıyor Taylan in yokluğu fark etti neden mi çünkü oyunu da kuruyordu oyunu acıyordu Taylan .Emre akbaba ortada oynasa daha tehlikeli olurduk arda oynasa oda olurdu ortada düşünün .kerem sola alınabilirdi neyse devam et hoca devam

Geri
Üst Alt