- 26 Kasım 2012
- 185.505
- 257.986
- 5.998
Ben geçen yazmıştım kırmızı kart bekliyorum belhanda dan diye emre gördü bugün enteresan şekilde .
çok enteresanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geçen yazmıştım kırmızı kart bekliyorum belhanda dan diye emre gördü bugün enteresan şekilde .
Tamam lan derizdersiniz dersiniz
çok enteresanmış
ahahahhahahahhadshkdadsaçok enteresanmış
Defolsun diyorum vende. Pztesi hemen sözlesmesi yakilmali. Ama en azindan sahada sabote etmiyorKeşke Falcao da kötü oynasa ama oynasa tribünden 7 milyon aliyor
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Defolsun diyorum vende. Pztesi hemen sözlesmesi yakilmali. Ama en azindan sahada sabote etmiyor
aynen kısa dönem askerliğini yapanlar gidip geldi bu halen ortada yok sabote etmeyen el tigreeeeeeeDefolsun diyorum vende. Pztesi hemen sözlesmesi yakilmali. Ama en azindan sahada sabote etmiyor
Vazgec bu sevdadan renktas. Bu sevdanin sonu ucurumSahada sabote edecek vakit bulamiyor ki![]()
Vazgec bu sevdadan renktas. Bu sevdanin sonu ucurum
antibelhanda baskani Musap safindayimSen hangi saftasın![]()
kaybedenler kulübü müantibelhanda baskani Musap safindayim
antibelhanda baskani Musap safindayim
Yanlış yoldasın Barış çok yanlış, gittiğin yol yol değil. Onlar seni yanlış yola düşürür bataklığa sürükler kayip eden sen olursun Barışım etme eyleme vazgeç
aynen öyle. Macta rakibe assist yapmiyor belhanda gibi.aynen kısa dönem askerliğini yapanlar gidip geldi bu halen ortada yok sabote etmeyen el tigreeeeeee
Allahtan bulamiyor iste. Bulanlar sabote ediyorSahada sabote edecek vakit bulamiyor ki![]()