Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Aga artık üzülmüyorum,vastaliga alistirdilar. Tebrik ediyorum.Yemin Billah Maci satti bugün

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga artık üzülmüyorum,vastaliga alistirdilar. Tebrik ediyorum.Yemin Billah Maci satti bugün

Can bos yapmanin zamani degil rahat dur.youssouphhhhhhh!!!!!!!
Can bos yapmanin zamani degil rahat dur.
bir de uzatacaklar bununla.Aga artık üzülmüyorum,vastaliga alistirdilar. Tebrik ediyorum.![]()
daha ts macinda en kötü maci dedik, o nu bile gectiGalatasaray formasiyla oynadigi en kotu maci olabilir. Fazla uzerinde durmamak lazim Belhanda bu yani 1 mac iyi 5 mac kotu.
“Sus lan” laflarini geri alman sevindirici, yoksa istemedigim bir sey yapmak zorunda kalacaktim. Terbiyeli ol saygili ol. Elestiri yaptik, elestiri yaptiktan sonra sus lan diyorsan saygisizlik yapiyorsun.cikin gidin o zaman luyindamanin konusuna orda büyük bos yapanlar var koruma babinda
Tebrik ediyorum, bizim görmediğimiz onların gördüğü ne ?bir de uzatacaklar bununla.

1-2 tape felan olabilirTebrik ediyorum, bizim görmediğimiz onların gördüğü ne ?![]()
Vatan Haini

bu vejetaryandir da bir de. Tam hainBu adamın acilen hastahaneye yatırılması lazım. Gördükçe kahkaha attırıyor.![]()
bu vejetaryandir da bir de. Tam hain

Vatan Haini
vejateryenleri küçümsüyüor musun musap hayırdır?bu vejetaryandir da bir de. Tam hain
vejetaryan degilde targeryan olabilirbu vejetaryandir da bir de. Tam hain
bu vatan haini anca bizi becerirvejateryenleri küçümsüyüor musun musap hayırdır?
sükunete davet ediyorumbu vatan haini anca bizi becerir