#10 Younès Belhanda

1000. mesajımı senin başlığına yazıyorum sevgili 10 numaralı değersiz 5 para etmez top tepicimiz.
Bir an evvel defolup gitmen dileğiyle...

Daha iyisi yokki kadroda.

DW Sports Managment sagolsun bizim Transferleri sadece o yapiyor, Fatih Hocam memnun heralde.

Emre Akbaba bile cok kötü , Etebo zaten form tutamadi.
Kaldi Taylan tek .

Kendi eliyle Aytaç'ı, Salih'i ikna edemeyen, Beşiktaş'a topçu kaptıran bir yönetimin çalışacak menajerlik şirketi bulmasına şükredelim. Bence Mensah bizde her türlü 11 oynardı ama elde Belhanda'dan daha iyi alternatif olmadığına katılıyorum. Taylan'ın tüm iyiniyetine, çalışkanlığına, gelişimine rağmen kalburüstü rakiplere göre en fahiş farkın 6 numarada olduğunu düşünüyorum ben de.

Sözleşme bitiminde arkasına bile bakmasına imkan vermeden gönderilmeli
O zamana kadar üstüne düşeni yapsın yeter

Daha iyisi yokki kadroda.

DW Sports Managment sagolsun bizim Transferleri sadece o yapiyor, Fatih Hocam memnun heralde.

Emre Akbaba bile cok kötü , Etebo zaten form tutamadi.
Kaldi Taylan tek .

Harbiden he, peşinden koştuğumuz Trezeguet'de bunların adamı:asd: Sorarlarsa scout ekibi dünyayı tavaf edip Terimle oyuncu seçiyor.

edit: Takımın yarısı oradanmış la ahahahahah yeni gördüm, komedi.

Rezil bile değil.
Maç boyu adını en fazla 3 kere duydum. Onda da yana pas attı zaten.

Etobo ile bunu toplasan bir irfan etmez.
Freeye çıkacağına uzatalım diyordum ama gelecek senelerde daha fazla yayacağı düşüncesiyle şuan nötrüm.

Kendi eliyle Aytaç'ı, Salih'i ikna edemeyen, Beşiktaş'a topçu kaptıran bir yönetimin çalışacak menajerlik şirketi bulmasına şükredelim. Bence Mensah bizde her türlü 11 oynardı ama elde Belhanda'dan daha iyi alternatif olmadığına katılıyorum. Taylan'ın tüm iyiniyetine, çalışkanlığına, gelişimine rağmen kalburüstü rakiplere göre en fahiş farkın 6 numarada olduğunu düşünüyorum ben de.

O Menajer genelde Fatih Terimle iyidir benden söylemesi :)

Dedigin gibi bende düsünüyorum .

Geri
Üst Alt