Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Belhanda mı Beşiktaş'ın yedeği Mensah mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda mı Beşiktaş'ın yedeği Mensah mı?
Goalhanda diyorum renktas .
Iyiki gelmemis Mensah ... Diagne effect olcakti..
Galatasarayli degil mi bende ayni seyi dusunuyorumBüyük ............ ............. ................. ............. !!!!
Saygı duyarım.
Daha iyisi yokki kadroda.
DW Sports Managment sagolsun bizim Transferleri sadece o yapiyor, Fatih Hocam memnun heralde.
Emre Akbaba bile cok kötü , Etebo zaten form tutamadi.
Kaldi Taylan tek .
Yok yaw güzel bir indirim yaparsa uzatmalıymışız öyle düşünen renkdaşlar var..Sözleşme bitiminde arkasına bile bakmasına imkan vermeden gönderilmeli
O zamana kadar üstüne düşeni yapsın yeter
Daha iyisi yokki kadroda.
DW Sports Managment sagolsun bizim Transferleri sadece o yapiyor, Fatih Hocam memnun heralde.
Emre Akbaba bile cok kötü , Etebo zaten form tutamadi.
Kaldi Taylan tek .
Sorarlarsa scout ekibi dünyayı tavaf edip Terimle oyuncu seçiyor.Kendi eliyle Aytaç'ı, Salih'i ikna edemeyen, Beşiktaş'a topçu kaptıran bir yönetimin çalışacak menajerlik şirketi bulmasına şükredelim. Bence Mensah bizde her türlü 11 oynardı ama elde Belhanda'dan daha iyi alternatif olmadığına katılıyorum. Taylan'ın tüm iyiniyetine, çalışkanlığına, gelişimine rağmen kalburüstü rakiplere göre en fahiş farkın 6 numarada olduğunu düşünüyorum ben de.
Harbiden he, peşinden koştuğumuz Trezeguet'de bunların adamıSorarlarsa scout ekibi dünyayı tavaf edip Terimle oyuncu seçiyor.
edit: Takımın yarısı oradanmış la ahahahahah yeni gördüm, komedi.