#10 Younès Belhanda

Geçiniz efem. Su maclardaki oyun ve istatistiklerin onemi yok. Malatya ve Antep maclarinda atarsa tebrik ederiz.

Geçiniz efem. Su maclardaki oyun ve istatistiklerin onemi yok. Malatya ve Antep maclarinda atarsa tebrik ederiz.

Müthiş müthiş şahane oynadı her hafta böyle belom üstüne koya koya

Resim

İsterse her maç 3 gol, 3 asistle oynasın. Bu onun gevşek ve işe yaramaz bir topçu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Defolup gitmen dileğiyle.

İsterse her maç 3 gol, 3 asistle oynasın. Bu onun gevşek ve işe yaramaz bir topçu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Defolup gitmen dileğiyle.

İyi oynadığı maçtan sonra bile böyle sallıyorsunuz nefret gözünüzü bürümüş size belhandayı satıp yerine kimse almayıp Ömer’le oynamak müstehak

Bir tane zor maç çözsün bizde gelip tebrik edelim seve seve galiba Başakşehir şampiyonluk maçı var aklımda bir tane önemli maçta yaptığı iş yok

Büyük maçlardan bahsediyorum, derbi olur, kritik tamam devam maçı olur Sivas bu kategoriye mi giriyor hatırlamıyorum

sivas zor deplasman olmuştur hep geçen sene şampiyonluğu bıraktık mesela fb dün puan kaybetti falan.
Derbilerde iyi değiliz takım olarak malesef :/ ikinci yarıdaki içerdeki büyük maçlarda toparlarız umarım

belhanda'yı övmek gibi bir hataya düşmeyiniz

sivas zor deplasman olmuştur hep geçen sene şampiyonluğu bıraktık mesela fb dün puan kaybetti falan.
Derbilerde iyi değiliz takım olarak malesef :/ ikinci yarıdaki içerdeki büyük maçlarda toparlarız umarım
Valla genel olarak katılmıyorum. Derbilerde başarısız olma sebebimiz bu ve bunun gibi oyuncu profilleri. Beğenmiyordun sanırım Fernando bile inisiyatif alıp, 2 Bjk maçı aldı misalen birde bunu düşünüyorum, kırmızı kartları, rakibe pasları, gelen fırsatları cılız şutlarla harcaması vs tabi tek etken bu adam olamaz da orta sahanda bu profil, forvetin de olmayınca derbilerde kötü oluyorsun ister istemez. Sneijder gibi sağa sola yaptırmasını beklemiyorum tek başına maç alsın vs değil ama mesela şu Real maçında Andone'ye attığı gibi bir tane pası bile mi olmaz adamın yok yani Josef bile kaç tane maç aldı tek başına bize karşı haliyle bu profildeki bir oyuncudan da bekliyorum

Geri
Üst Alt