- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.840
- 4.613
Telefonun başında çaresiz bekliyorum.. bekliyorum ama o bildirim gelmeyecek biliyorum
1+1 imza bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum.. bekliyorum ama o bildirim gelmeyecek biliyorum
Sözleşme olsun da ne olursa olsun kafasindayim artik..1+1 imza bekliyorum
Sen bu işi biliyorsunaşkilotam
![]()
akbabayla kıyas yaptığın için seni kınıyorumGalatasaray'ın çocuğu, Akbaba'dan daha çok faydası dokundu.
Seneye 1 milyona kalıyorsan kal, fener maçlarında oyna yeter.
Gamsız falan ama fenerden nefret ediyor,
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
winner olduğu hususuna yüzde yüz ikna olmuş durumdayım
Belhanda 40 yaşına geldiğinde anca 500K'ya oynar. Şu an alacağı min. tutar 3.5 olmalıGüldük eglendik ama git. Max 500k 1+1 kabul ederse
Yok ebesinin seyi. O halde Nandoya 10 Mio verelim yillik. Marcaoya da 7-8Belhanda 40 yaşına geldiğinde anca 500K'ya oynar. Şu an alacağı min. tutar 3.5 olmalı
Nando,Marcao,Belhanda bu üçlüye ne verirsen ver sonuna kadar hak ediyor diye düşünüyorumYok ebesinin seyi. O halde Nandoya 10 Mio verelim yillik. Marcaoya da 7-8
La havle...Nando,Marcao,Belhanda bu üçlüye ne verirsen ver sonuna kadar hak ediyor diye düşünüyorum
20 oyuncuya 1.5 versen 30 milyon euro yapıyor türkiyenin en büyük camiası 40 verir diye düşünüyorum 10 milyonda artımız olurLa havle...
Nando max 2-2.5. diger kalan alayi 1.5 alti. Belhanda gibiler max 500-750k o da seni kirmamak icin.
Fikrine saygim var ama cok üzdün beniLa havle...
Nando max 2-2.5. diger kalan alayi 1.5 alti. Belhanda gibiler max 500-750k o da seni kirmamak icin.
Emre Akbaba başlığında değiliz renktaşhadi abicim sene sonu yallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Öyle bir lüksümüz felan yok artik.20 oyuncuya 1.5 versen 30 milyon euro yapıyor türkiyenin en büyük camiası 40 verir diye düşünüyorum 10 milyonda artımız olur