- 13 Ekim 2014
- 108.605
- 58.324
- 4.588
Younes Belhanda’nın paylaşımı:
"Galatasaray aileme büyük teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım!"
Defoluyo belki
"Galatasaray aileme büyük teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım!"
Defoluyo belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdiki OSYerine birini bulduk diyebilir miyiz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hat trick yaptığı maç dışında bu sezon nasıl bir katkı sağladı anlayamadım3.sampiyonlugu kazanip oyle gidecek inş. 3unde de katkisi buyuk
hat trick yaptığı maç dışında bu sezon nasıl bir katkı sağladı anlayamadım
musleranın 7 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı
kerem'in son 5 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı
arda turanın bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı
diagne'nin bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı
İstikrar... en büyük problemi bu Belhanda nın performansını kestirmek çok zor ya çok iyi ya çok kötü.Takımın en golcüsü, Babelden sonra en cok asist katkisi bu adamdayken leş gibi oynuyor diyenlere gülüyorum. Adam maç içinde 10 tane iyi iş yapar ama gider 1 tane pas hatası yapar uuuuw Belhanda kötü dersiniz.. Bu adamdan ne gibi bir beklentiniz var?
Sahaya kafasını verdiği zaman ondan iyi oynayan yok ama bazen ciddi anlamda kaybolabiliyor. Bu konuda sıkıntıları var dediğin gibi haklisin..İstikrar... en büyük problemi bu Belhanda nın performansını kestirmek çok zor ya çok iyi ya çok kötü.
Mesela Muslera hatalı gol yediğide çoktur ama bilirsin oynadığı topu..
veya Taylan... veya Ömer işte atıyorum Linnes ne oynadıkları ne oynamadıkları az çok belli ama Belhandanın oyunu taraftar için hep soru işareti oldu beğenilmemesini buna bağlıyorum ben.
öf kaç satır yazmışsın bir de yav üşenmedin mi bu kadar boş yaparken
Ekli dosyayı görüntüle 115795
Ekli dosyayı görüntüle 115796
hiç katkısı yok aynen

Sana en kral argümanları koyalım fikrinin değişeceğini sanmıyorum o yüzden zorlamayalım![]()
![]()
ben hat trick yaptığı maçı çıkart demişim koyduğun argümanlara bak puhahaha ayrıca üşenmedim kopyala yapıştır capichee![]()
Belhanda'nın nasıl kral bir argümanı olabilir koy da görelimSana en kral argümanları koyalım fikrinin değişeceğini sanmıyorum o yüzden zorlamayalım
Vazgeç manyak olursun1+1 bekliyorum , inşallah 2+1 olur.
![]()
![]()
ben hat trick yaptığı maçı çıkart demişim koyduğun argümanlara bak puhahaha ayrıca üşenmedim kopyala yapıştır capichee![]()