#10 Younès Belhanda

Younes Belhanda’nın paylaşımı:

"Galatasaray aileme büyük teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım!"

Defoluyo belki

Galiba gidiyor. Sevmiyorum bunu ama vedalar hep üzmüştür beni, zaman geçiyor devir değişiyor diye belkide.

Yolun açık olsun Belhanda fenerbahçe mağlubiyeti görmeden gidiyor herif vay be.

Edit: O kadar kahrını çektik 3-5 kuruş bişey kazandırsaydın bari de neyse artık.

3.sampiyonlugu kazanip oyle gidecek inş. 3unde de katkisi buyuk
hat trick yaptığı maç dışında bu sezon nasıl bir katkı sağladı anlayamadım

musleranın 7 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı

kerem'in son 5 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı

arda turanın bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı

diagne'nin bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı

hat trick yaptığı maç dışında bu sezon nasıl bir katkı sağladı anlayamadım

musleranın 7 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı

kerem'in son 5 maçta yaptığı katkı > belhanda'nın 25 maçta yaptığı katkı

arda turanın bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı

diagne'nin bu sezon yaptığı katkı > belhanda'nın bu sezon yaptığı katkı

öf kaç satır yazmışsın bir de yav üşenmedin mi bu kadar boş yaparken

1614298189409.png

1614298379065.webp

hiç katkısı yok aynen

Takımın en golcüsü, Babelden sonra en cok asist katkisi bu adamdayken leş gibi oynuyor diyenlere gülüyorum. Adam maç içinde 10 tane iyi iş yapar ama gider 1 tane pas hatası yapar uuuuw Belhanda kötü dersiniz.. Bu adamdan ne gibi bir beklentiniz var?

Takımın en golcüsü, Babelden sonra en cok asist katkisi bu adamdayken leş gibi oynuyor diyenlere gülüyorum. Adam maç içinde 10 tane iyi iş yapar ama gider 1 tane pas hatası yapar uuuuw Belhanda kötü dersiniz.. Bu adamdan ne gibi bir beklentiniz var?
İstikrar... en büyük problemi bu Belhanda nın performansını kestirmek çok zor ya çok iyi ya çok kötü.

Mesela Muslera hatalı gol yediğide çoktur ama bilirsin oynadığı topu..
veya Taylan... veya Ömer işte atıyorum Linnes ne oynadıkları ne oynamadıkları az çok belli ama Belhandanın oyunu taraftar için hep soru işareti oldu beğenilmemesini buna bağlıyorum ben.

İstikrar... en büyük problemi bu Belhanda nın performansını kestirmek çok zor ya çok iyi ya çok kötü.

Mesela Muslera hatalı gol yediğide çoktur ama bilirsin oynadığı topu..
veya Taylan... veya Ömer işte atıyorum Linnes ne oynadıkları ne oynamadıkları az çok belli ama Belhandanın oyunu taraftar için hep soru işareti oldu beğenilmemesini buna bağlıyorum ben.
Sahaya kafasını verdiği zaman ondan iyi oynayan yok ama bazen ciddi anlamda kaybolabiliyor. Bu konuda sıkıntıları var dediğin gibi haklisin..

Sana en kral argümanları koyalım fikrinin değişeceğini sanmıyorum o yüzden zorlamayalım
Belhanda'nın nasıl kral bir argümanı olabilir koy da görelim

Fikrim değişir elbet sizin gibi tas kafalı değiliz. Siz beğendiğiniz oyuncuları ölümüne yalayıp beğenmediklerinize her fırsatta tü kaka yapan tayfadansınız

Geri
Üst Alt