#10 Younès Belhanda

Orta saha alınmadan gönderilmesi hata olur. Maksimum 1,5 m euro'ya 2+1 sözleşme yenilenmelidir. Kadıköyde 3 galibiyet görecekti çalınan galibiyetimiz olmasaydı. 1.5 civarına oynarsa kimse ses etmez sanırım.

Güle güle gidecek indirdi parayı .Bu parayı hayatında bir daha göremeyecek.Giderken 500 bin Euro falan kazandırsa iyiydi inşallah sampiyon oluruz da buda gider falcao da babel de .

doğum gününü şartlar dolayısıyla burada kutlayamadık belom inşallah gideceğin takımda yeni başarılar seni bekler nice senelere

Belhanda'nın nasıl kral bir argümanı olabilir koy da görelim

Fikrim değişir elbet sizin gibi tas kafalı değiliz. Siz beğendiğiniz oyuncuları ölümüne yalayıp beğenmediklerinize her fırsatta tü kaka yapan tayfadansınız
Belhandayı kötü oynadığı zamanlar eleştiren, iyi oynadığı zaman da yücelten bir insanım.

Sizler gibi ne yaparsa yapsın bu adamı gömmüyorum. Boş yere zırvalayıp durma

Kalmasını isteyenler sadece 3 tane takımın en iyisi olduğu maçları açıklasınlar lütfen.
3 gol attığı Gençler maçını örnek vermeyin çünkü o maçta onu çok sevenler bile kötü oynadığını söylemişti.

Ben Burak yılmaza bile kil olmus biriyim ama o yine maç kazandirabiliyordu. Herkesi kendine pas atmayı zorunlu kılıyordu hoşuma gitmiyordu. Sen onun verdiği katkının çeyreğine veremedin. Adam birde para kazandırdı bize. Sen boş beleş para kazandın bizden. Son gördüğüm senen olur umarim.

Bu açıklaması bile bence yönetimi baskı altina almak için takımın şampiyonluğa gidiyor ortalığı karıştırma peşinde belhanda.Senin Rüya bitti sene sonu istediğin takıma git işte bırak bizi bakalım kime gideceksin..

As bir ortasaha takıma kazandırılmadan gönderilmesi manyaklık olur. Lakin,
Kendisi de 1m€’dan fazla net maaş istiyorsa güle güle.

Ben Burak yılmaza bile kil olmus biriyim ama o yine maç kazandirabiliyordu. Herkesi kendine pas atmayı zorunlu kılıyordu hoşuma gitmiyordu. Sen onun verdiği katkının çeyreğine veremedin. Adam birde para kazandırdı bize. Sen boş beleş para kazandın bizden. Son gördüğüm senen olur umarim.
Hoca gitmesini istemedi ama sen bilirsin

Bu adamı savunanların tek argümanı modern 10 numara o da koştuğu için fjfjfj. Adamın hiçbir özelliği yok. Sezon sonu beklemeden gönderilmeli bence zaten kendisinin olmadığı maçlarda çok daha iyi oynuyoruz.

Belhanda beyinsiz bir adam değil gayet zeki. Sezon sonu maaş indirimi isteyecekler. Belhanda kalitesinde bir adam 4m altına oynayamaz. Avrupa devleri yazı bekliyor, bize kralı oralarda izlemek yakışır.

Sene sonu fanları olarak göz yaşlarımız sel olacak.

Adam kosmuyo ki modern orta saha demisler..İlk geldiği maclarda kayip top calmalar adam kovalamalar pres yapmalar falan hepsi vardi .Ama simdi kaybettigi topun pesinden kosmuyo Yetenek falandan bahsetmiyorum su kadar hakediyo eder etmez vs demiyorum..Adam ruh gibi sahada mucadele etmeyen adam .Adam yokluğunda herseyine katlanip bi mac boyunca acaba bi pas atarmi diye bekliyoruz bi umut ..11 oyunxudu olarak bakilmamali yedek oyuncu ne kadar almaliysa 500 bin 800 bin alip belki kalabilir..Yoksa gitsin iyi anilarla

Belhandayı kötü oynadığı zamanlar eleştiren, iyi oynadığı zaman da yücelten bir insanım.

Sizler gibi ne yaparsa yapsın bu adamı gömmüyorum. Boş yere zırvalayıp durma
puhahaha

ben diğer oyuncular için kastedmiştim bunu.

şu argümanları koysana ya merak ettim

😂
4 kez motm secilmis
Key pasta takimda 1. Ama sen bilirsin yine de.
dostum bana boş boş laf anlatıp durmayın

gelmişsin bana gol ve asistini koymuşsun. ben de diyorum ki hat trick yaptığı maçı çıkartsan adam listeye giremiyor ve bu adam ofansif orta saha yani forvetten sonraki gole en yakın isimlerden biri belhanda girmeyecekte sağ bekimiz mi girsin listeye?

ayrıca belhanda listeye giremiyor bile yıllardır şimdi bu sene var diye gelmiş koymuşsunuz hemen şaka gibi hat trick yaptığı maç sağolsun. geçmişi ne çabuk unutuyorsunuz

bu adamın über tekniği var mı -yok
defans arkasına selçuk kadar bile pas atabiliyor mu -yok
ortaları çok mu iyi -ilk geldiği sezon beğeniyordum yalan yok ama son 3 sezondur rezalet ömer geçti duran toplara leşliğinden dolayı
orta saha oyuncusuna göre atletik mi -hayır
gol vuruşları tekniği üst düzey mi? -hayatımda gördüğüm en noksan gol vuruşlarına sahip herif
orta saha için 2li mücadele kazanımı çok mu iyi -hayır

ee kardeşim ne diye beğeniyorsunuz bu adamı? ne gibi iyi bir özelliği var. anlatında bilelim.

beyini calisan GSlilar da var Allahtan su twitterda.

BelhandasözlesmesiÖLDÜRÜR

Geri
Üst Alt