- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
Orta saha alınmadan gönderilmesi hata olur. Maksimum 1,5 m euro'ya 2+1 sözleşme yenilenmelidir. Kadıköyde 3 galibiyet görecekti çalınan galibiyetimiz olmasaydı. 1.5 civarına oynarsa kimse ses etmez sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayı kötü oynadığı zamanlar eleştiren, iyi oynadığı zaman da yücelten bir insanım.Belhanda'nın nasıl kral bir argümanı olabilir koy da görelim
Fikrim değişir elbet sizin gibi tas kafalı değiliz. Siz beğendiğiniz oyuncuları ölümüne yalayıp beğenmediklerinize her fırsatta tü kaka yapan tayfadansınız
Hoca gitmesini istemedi ama sen bilirsinBen Burak yılmaza bile kil olmus biriyim ama o yine maç kazandirabiliyordu. Herkesi kendine pas atmayı zorunlu kılıyordu hoşuma gitmiyordu. Sen onun verdiği katkının çeyreğine veremedin. Adam birde para kazandırdı bize. Sen boş beleş para kazandın bizden. Son gördüğüm senen olur umarim.
Hoca her maçta küfür ediyor buna ağzını okuyoruz. Mazoşist değilse kıçına tekmeyi basacaktir sezon sonuHoca gitmesini istemedi ama sen bilirsin
Kim bu mal
Kim bu mal
puhahahaBelhandayı kötü oynadığı zamanlar eleştiren, iyi oynadığı zaman da yücelten bir insanım.
Sizler gibi ne yaparsa yapsın bu adamı gömmüyorum. Boş yere zırvalayıp durma
CAN KARABACAKKim bu mal
dostum bana boş boş laf anlatıp durmayın
4 kez motm secilmis
Key pasta takimda 1. Ama sen bilirsin yine de.