Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.365
- 12.685
- 2.868
Gittiği gün kurtuluşumuzdur NET
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon sonu kalsın felan diyordun bi de!!!Son şakasını yaptı kral.
sezon sonu kalsın felan diyordun bi de!!!
ne kalması yav cidden zarar ziyan bu herif1.5 milyona kalmalıydı zaten, beğendiremedik ki herifi. Bu maç kıstas değil, buraya gelene kadar 3-4 tane takımın en iyisi olduğu maçı var herifin. Sonradan girdiği maçlarda beyni açmayı unutuyor genelde.
ben onu yaptım çok pis ceza yiyon hacı yapma değmez bunaBaşlık yukarda kalsın canımız sıkıldıkça sövüp çıkalım
ne kalması yav cidden zarar ziyan bu herif
Uyarı için tşkrler haklısın ceza almaya değmez bunun içinben onu yaptım çok pis ceza yiyon hacı yapma değmez buna
yoo 1.5 bile cok fazla. neden marcaodan luyindamadan hatta Ömer bayramdan fazla alsin? Asiri derecede kötü + bugün sonradan girip 3 tane yedirecekti Nando olmasaAldığı paradan öyle duruyor. Zamanında adam akıllı kontrat yapsa bugün baştacı edilirdi yüksek ihtimal. Kimi alacaksın ki misal 1.5 milyona, Dorukhan hırtosu bile 2 milyona yakın kontrat istiyor bugün. O paraya olur derse kalsın dedik, yoksa fazlası için aynı sıkıntıları bir daha yaşamanın lüzumu yok.
nasıl aldığı paradan öyle duruyor ya ömer 500-600 alıyor herife her maç giydiriliyorAldığı paradan öyle duruyor. Zamanında adam akıllı kontrat yapsa bugün baştacı edilirdi yüksek ihtimal. Kimi alacaksın ki misal 1.5 milyona, Dorukhan hırtosu bile 2 milyona yakın kontrat istiyor bugün. O paraya olur derse kalsın dedik, yoksa fazlası için aynı sıkıntıları bir daha yaşamanın lüzumu yok.
yoo 1.5 bile cok fazla. neden marcaodan luyindamadan hatta Ömer bayramdan fazla alsin? Asiri derecede kötü + bugün sonradan girip 3 tane yedirecekti Nando olmasa
nasıl aldığı paradan öyle duruyor ya ömer 500-600 alıyor herife her maç giydiriliyor
bunun parayla alakası yok oynadığı rezalet futbolla tamamen
yanlış olan bir şeyi örnek göstererek "Her sezonun yarısını kaçıran Fegh bu takımda hala yer bulabiliyorsa"10 yıldır futbol oynadığı için olabilir. Ömer'in çapı belli, Marcao-Luyindama zaten piyasaya Galatasaray'la çıkmış adamlar, kontratları yenilenecektir. Kontrat yenilemek istiyorsan 4 milyon paradan gireceksin pazarlığa, ne yapacaksın adama 500 bin euro mu teklif edeceksin? Onu yapacak adam hiç kontrat yenilemeye gitmez zaten. Bugün kötü oynamış zaten, 3 yılda oynadığı onlarca da iyi maç var. Kazandığı paranın oyuncusu olamadı ama misal Falcao kadar da mağdur etmedi bu camiayı hiçbir şekilde.
Ömer 400 bine oynuyor. Ona giydirilmesi ayrı mesela zaten yav, adam bundan daha fazla ne yapabilirdi de eleştiriliyor ben bilmiyorum. Ha performansı belirleyici tabi, en nihayetinde Muslera ondan fazla kazanıp hiç eleştiri almıyor ama herkesin de standartı o kadar yüksek değil. Her sezonun yarısını kaçıran Fegh bu takımda hala yer bulabiliyorsa insanların maaşını 3'te 1 düşüren bir Belhanda'yla devam etmek istemeleri de şaşırtıcı değil.
biz belhandaya totalde 10 mio bonservis + (4 maas bonuslarla) = 26 mio ödedik. Bu paralar icin tarihi kaziklardan birisi. Falcao da maas anlaminda tarihi kaziklardan, ki adama bonservis felan vermedik + bonuslari nef ödüyor. Üstelik Falcao indirime giderken Belhanda gitmedi ayri konu ama.10 yıldır futbol oynadığı için olabilir. Ömer'in çapı belli, Marcao-Luyindama zaten piyasaya Galatasaray'la çıkmış adamlar, kontratları yenilenecektir. Kontrat yenilemek istiyorsan 4 milyon paradan gireceksin pazarlığa, ne yapacaksın adama 500 bin euro mu teklif edeceksin? Onu yapacak adam hiç kontrat yenilemeye gitmez zaten. Bugün kötü oynamış zaten, 3 yılda oynadığı onlarca da iyi maç var. Kazandığı paranın oyuncusu olamadı ama misal Falcao kadar da mağdur etmedi bu camiayı hiçbir şekilde.