Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Anlıyorum..cehaletin böylesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlıyorum..cehaletin böylesi
belhandacı'ya laf anlatmak hükümet yanlısına laf anlatmak gibi olduğu içinAnlıyorum..
Gözlerindeki perdeyi indir de adam akıllı düşün biraz..belhandacı'ya laf anlatmak hükümet yanlısına laf anlatmak gibi olduğu için
gerek görmüyorum
bir futbolcunun taraftara laf etme hakkı yokturGözlerindeki perdeyi indir de adam akıllı düşün biraz..
Senin sürekli ailene küfür etseler her fırsatta evine git diye söylenseler ne yapacaksın? üç maymunu mu oynayacaksın? Lütfen boş yapmayalım.
Yok üstat taraftara küfür ettiği için kadro dışı kalmalı ne girmesi..girmelii gedson bu isi beceremeyecek
bu işin şakası yok girmeliYok üstat taraftara küfür ettiği için kadro dışı kalmalı ne girmesi..
küfür edilen maçta takımın en iyisi belhandaydı çok mobing yiyorbir futbolcunun taraftara laf etme hakkı yoktur
o milyonları alan bir kişidir
kimin gözünde perde olduğunu zaten forum bilir
Formamızı giyen oyunculardan sadece Belhanda taraftara saygısızlık yaptı değil mi?bir futbolcunun taraftara laf etme hakkı yoktur
o milyonları alan bir kişidir
kimin gözünde perde olduğunu zaten forum bilir
tmm en iyi belhanda arkadaşlarküfür edilen maçta takımın en iyisi belhandaydı çok mobing yiyor
bu da yanlışı, yanlışla savunmaktırFormamızı giyen oyunculardan sadece Belhanda taraftara saygısızlık yaptı değil mi?
Camiaya saygısızlık yapan birçok oyuncu mevcut ve onları hala savunanlar da var.
ben de kötü oynadığını söylüyorum ama o maçta en iyisi oydu ve 2 hatasına hemen cahil taraftar ıslık çaldı söverse de söver taraftara sövmeyen futbolcu mu vartmm en iyi belhanda arkadaşlar
Formamıza saygısızlık yapan Selçuk antrenör olarak görev alıyor.bu da yanlışı, yanlışla savunmaktır
ben böyle yaptım evet ama o da öyle yaptı demektir
Bağlantı oyununda eksikliğini çok hissediyoruz. Kalan maçlarda mutlaka fazlaca şans bulacaktır bulmalıdır.
açık açık taraftara söven futbolcu yok galatasaray'daben de kötü oynadığını söylüyorum ama o maçta en iyisi oydu ve 2 hatasına hemen cahil taraftar ıslık çaldı söverse de söver taraftara sövmeyen futbolcu mu var