#10 Younès Belhanda

Yoo gedson gayet iYi bugün. Bu kanser oynamaz umarim

Formamıza saygısızlık yapan Selçuk antrenör olarak görev alıyor.

Demem o ki evet Belhanda bir hata yapmış olabilir ancak bu adam bizim sözleşmeli futbolcumuz.

Ve görünen o ki bizim şu an bu adama ihtiyacımız var. GİDENE KADAR DA İHTİYACIMIZ OLACAK.
galatasaray'ın böyle bir topçuya hiçbir vakit ihtiyacı olmadı
bugün gol atsın kurtarsın fark etmez geçen maç takımını satan biri

neyse sizlere laf anlatılmaz

açık açık taraftara söven futbolcu yok galatasaray'da
olan varsa da gereğini görmüştür

selçuklar buraklar hakanlar hepsi ıslıklandı küfür etmediler
bunu savunmak için hiçbir sebep nedeni olamaz insanın
Benim bildiğim kadarıyla Hagi'nin taraftara hırsız diye bir söylemi mevcut.. bilmiyorum yanılıyor muyum acaba?

galatasaray'ın böyle bir topçuya hiçbir vakit ihtiyacı olmadı
bugün gol atsın kurtarsın fark etmez geçen maç takımını satan biri

neyse sizlere laf anlatılmaz
2 Pas hatası yapınca maçı satıyor he? Anliyorum.. bundan sonra bütün adamların yaptığı pas hatalarını sayacağım.. tek tek yazacağım bakalım onlarda mi takımı satıyor :D

Son 4 yıldır şu adamın olmayıp da güzel oynadığımız tek maç hatırlamıyorum. Oynamadığı maçlarda bile nefret kusuluyor ama net olarak takımın en değerli oyuncusu. Orta sahada top yapamıyoruz çu akşamki maçta tamamen uzun toplar. Ya Feghouli ya da kendisi mutlaka ama mutlaka ortasahada olmalı yoksa geçmiş olsun.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu orta saha oyuncuları arasında net 11 oynar tartışmasız

şampiyon olursak feg bel araplarıyla olacağız demiştim biri sakat biri kadroya giremiyor çok üzülüyorum

Belhanda istikrarsız diye ortalığı yıkan tayfa Gedson'un son birkaç maçına bir şey diyorlar mı hiç? :D

Onu geçtim hala Gedson'u savunmaya devam ediyorlar.. aynen böyle devam 2. veya 3. oluruz sezon sonu

Geri
Üst Alt